Θάνος Καλλίρης: «Όλοι θέλουμε να μείνουμε νέοι, αλλά να κάνω τα πάντα και να παραμορφωθώ...»
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: «Όλοι θέλουμε να μείνουμε νέοι, αλλά να κάνω τα πάντα και να παραμορφωθώ...»

Ο Θάνος Καλλίρης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε έθιξε μεταξύ άλλων το θέμα της νεότητας.

Όταν κλείνεις τα μάτια σου, ποια εικόνα έρχεται πρώτη που σε κάνει να... αποσυμπιεστείς;

Το τι θα κάνω την επόμενη ημέρα. Κάνω σχέδια, μακροπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα, αυριανά, δεν μου αρέσει να κοιτάζω πίσω, ποτέ. Από το 2008 που έχω social media, έχω κάνει μόνο μια ανάρτηση "αναπολώντας" το παρελθόν. Ποτέ δεν κοιτάζω "πίσω" και να το αναπολώ ή να το ξαναθυμηθώ, να κλάψω το τώρα, επαινώ αυτό που έρχεται, όχι αυτό που έγινε.

Θα αφαιρούσες κάτι από τη ζωή σου, αν μπορούσες, θέλοντας να μην το είχες ζήσει;

Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, είμαι μια αλυσίδα σωστών και λανθασμένων αποφάσεων, που με έχει φέρει εδώ, κι είναι θετικό το πρόσημο, προφανώς έκανα περισσότερα σωστά και λιγότερα λάθη, αλλά θ' άλλαζα πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο ένα, σε προσωπικά και επαγγελματικά, στα πάντα. Αυτό που προέχει για έναν άντρα είναι η τέχνη, η καριέρα, το επάγγελμα.

Σέ αυτό έδινες προτεραιότητα πάντα;

Νομίζω ναι, γιατί αυτό σε καθορίζει. Αν είσαι ένας άντρας ερωτευμένος, με δυο παιδιά, στο σπίτι σου ευτυχισμένος, κι είσαι άνεργος, δεν είσαι καλά.

Στα social, υπάρχουν φωτογραφίες ορισμένων γνωστών ανθρώπων από τη σόου μπιζ, που δεν τους θυμίζουν απόλυτα, καθώς τα φίλτρα έχουν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους, οι οποίοι θέλουν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή, αλλά κάνουν post κάθε στιγμή ό,τι ζουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Φυσικά και χρησιμοποιώ τα social media, αλλά δεν βάζω φίλτρα στη φωτογραφία μου, δεν θα καθίσω να την επεξεργαστώ για ώρες, να βγει το τέλειο "εγώ" και να με δει ο άλλος μπροστά του ζωντανό και να τρομάξει...(γέλια). Ειδικά οι γυναίκες... Βέβαια το βλέπω και με άντρες και τους κοροϊδεύω… Αν δω κάποιον φίλο με φίλτρο, να είναι το πρόσωπο του σαν κέρινο ομοίωμα, του κάνω χοντρή καζούρα. Ακόμα και νεότεροι από μένα, τους ρωτάω τι έχουν πάθει όλοι με τα φίλτρα. Μιλάμε για κέρινο ομοίωμα αγγέλου από τον ουρανό (γέλια). Βάλε και μια ρυτιδούλα εκεί δεν πειράζει... Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό, όπως δεν καταλαβαίνω και τις γυναίκες που παραμορφώνονται, προκειμένου να διατηρήσουν μια νεανικότητα, δεν μου αρέσουν. Όλοι θέλουμε να μείνουμε νέοι και ωραίοι, αλλά να κάνω τα πάντα ακόμα και να παραμορφωθώ, προκειμένου να νομίζω ότι έχω μείνει νέος, όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Αν μεγαλώνεις ωραία και με μυαλό, νομίζω ότι θα αρέσεις περισσότερο, άλλωστε δεν απευθύνεσαι σ' έναν 20χρονο ή 25χρονο, δεν θα σταθείς σε κοιλιακούς και σ' ένα αψεγάδιαστο κοιλιακό σύστημα, ειδικά οι άντρες. Ο ρόλος είναι πιο δύσκολος για τις γυναίκες, υπάρχει μια κοινωνία που σε μεγαλώνει και σου επιβάλλει ότι πρέπει να είσαι ωραία, γιατί έγινε κι η άλλη ωραία φούσκωσε τα χείλη της, κι έχει γίνει για περιοδικό πορνό. Δυστυχώς οι γυναίκες μεγαλώνουν πιο γρήγορα από τους άντρες, κι από ένα σημείο και μετά είναι καθαρά βιολογικό.

Εννοείς όχι "σπάμε", γερνάμε;

Ναι, νομίζω ότι όπως είστε πιο μεγάλες στο μυαλό και στο σώμα, στα πάντα, έρχεται και νωρίτερα στην εξωτερική εμφάνιση.

Πηγή: Περιοδικό Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved