Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έτσι είναι πραγματικά το σώμα της στα 53 της - Οι φώτο με εσώρουχα
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έτσι είναι πραγματικά το σώμα της στα 53 της - Οι φώτο με εσώρουχα

H Κωνσταντίνα Μιχαήλ στα 53 της χρόνια τολμά και δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό και χωρίς ρετούς και πάθαμε πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της!

Τι και αν ηθοποιός ανέφερε ότι πήρε κιλάκια στην καραντίνα και τώρα μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής, εμείς μείναμε άφωνοι με την αρετουσάριστη φωτογραφία της με μπικίνι… Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση και μπορεί να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος επεξεργασίας!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ακολούθησε το παράδειγμα του Will Smith και μας έδειξε το σώμα της μετά καραντίνα. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες του δείχνοντας πως είναι το σώμα του μετά το lockdown και δεν ήταν σε καλή φόρμα!

Η ηθοποιός πόζαρε με εσώρουχα στην ταράτσα της και μοιράστηκε δύο φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram! Mάλιστα, τόνισε ότι θα σταματήσει τις ατασθαλίες και θα επανέλθει στα κιλά που ήταν πριν την καραντίνα!

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανέφερε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Αυτό είναι το σώμα που «έφτιαξα» στην καραντίνα – σας το παρουσιάζω με παρρησία και κάποιο «ρούφηγμα»! Με αποφασιστικότητα να κόψω τις βραδινές ατασθαλίες και να εντείνω την άσκηση, ακολουθώ το παράδειγμα του @willsmith και σας βάζω «μάρτυρες» στην απόφασή μου να… χάσω τα κιλά του εγκλεισμού και να μαυρίσω ( καλού- κακού»!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και θα πάθετε πλάκα με το σώμα της στα 53 της χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved