Εξομολογητική η Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου στέρησε την ελευθερία, δεν αντέχω άλλο»
Showbiz

Εξομολογητική η Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Μου στέρησε την ελευθερία, δεν αντέχω άλλο»

H Ελεονώρα Ζουγανέλη με αφορμή τα γυρίσματα για την εμφάνισή της στο "Σπίτι με το Mega" παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη!".

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου στην εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA». H ίδια μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Πάμε Δανάη" είπε: «Έχω ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολύ αγαπημένα τραγούδια, από το ρεπερτόριο μου και από την καινούργια μου δουλειά που αφορά διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Σκεφτήκαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε κουραστεί πάρα πολύ μέσα σε αυτήν την απραξία».

Σχετικά με την πανδημία του κορονoϊού και την καραντίνα η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε: «Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο».

Όσον τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή στο The Voice η τραγουδίστρια εξήγησε: «Πέρασα πολύ καλά στο Voice και ειδικά την δεύτερη χρονιά που απαλλάχτηκα από το στρες και επειδή ήταν ο μόνος τρόπος να δουλεύω και να βγαίνω από το σπίτι μου και να νιώθω δημιουργική. Θα ήθελα πολύ να είμαι ξανά».

Στην ερώτηση αν οι συμμετέχοντες σε αυτά τα ριάλιτι είναι εύκολο να κάνουν καριέρα η ίδια απάντησε ότι «Είναι δύσκολα. Εύχομαι να βρουν τον τρόπο να εκφράσουν τον εαυτό τους. Ο μόνος τρόπος να βρουν χώρο είναι να εκφράσουν τον εαυτό τους με αλήθεια. Υπάρχει τρόπος να κρίνεις χωρίς να τσακίζεις την ψυχή κάποιου. Αν είσαι άνθρωπος με υποτυπώδη ευγένεια και νου καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται μόλις συναντήσεις τον άλλο να του πάρεις το κεφάλι. Και δεν υπάρχει και λόγος. Η ουσία είναι όλοι οι άνθρωποι από το σημείο που είναι ο καθένας να βρουν τη διάθεση και τον τρόπο να εξελιχθούν».

Τέλος, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε για τον γάμο της. «Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved