Άννα Μαρία Βέλλη: Ερωτευμένη και ανανεωμένη - Η τρυφερή κίνηση του συντρόφου της
Showbiz

Άννα Μαρία Βέλλη: Ερωτευμένη και ανανεωμένη - Η τρυφερή κίνηση του συντρόφου της

Άννα Μαρία Βέλλη: Η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Αθήνα, περνώντας αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο της

Μπορεί να δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια από τα social media, η ίδια εξάλλου έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις κακές κριτικές, ξεκαθαρίζοντας πάντα την αλήθεια.

Οι παρεξηγήσεις που δημιουργήθκαν ήταν αρκετές για την Άννα Μαρία και τους συμπαίκτες της στο Survivor 4.

Η γνωστή youtuber και ηθοποιός έχει αποκαλύψει αρκετές φορές πως ουδέποτε υπήρξε κάποια ερωτική στιγμή ή κάποιο ανώτερο συναίσθημα εκτός του φιλικού με τον Νίκο Μπάρτζη στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ ερωτευμένη και αυτό αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις που θα κάνει συχνά στα social media. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραμένει ζευγάρια με τον Αρκάδιο Σβολάκη

"Αν η σχέση μου μπορούσε να επηρεαστεί από ένα τηλεοπτικό προϊόν που μοντάρεται και από τις 24 ώρες δείχνει ένα τέταρτο, θα είχε επηρεαστεί", είχε δηλώσει μετά τις φήμες περί χωρισμού.

Η Άννα Μαρία Βέλλη περνά όμορφες στιγμές δίπλα στον καλό της, ο οποίος και δεν της χαλά χατίρι. Μέσα από μια φωτογραφία στο instagram είδαμε την τρυφερή έκπληξη που της ετοίμασε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved