Πέτρος Φιλιππίδης: Κατηγορούμενος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Κατηγορούμενος για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα

Ο πρωταγωνιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κατηγορείται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες,αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα.

Η μια ηθοποιός φέρεται να καταγγέλλει τον ηθοποιό για βιασμό που τελέστηκε το 2008, μέσα σε θεατρικό χώρο, ενώ οι άλλες δυο για απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, αντίστοιχα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία που συγκέντρωσε και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού κωμικού για βαρύτατα αδικήματα.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας φέρεται να εξέτασε και μια μάρτυρα η οποία προτάθηκε από τον πρωταγωνιστή καθώς θεωρεί κομβικής σημασίας την μαρτυρία της. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού η οποία στην κατάθεση της περιέγραψε τη σχέση της με τον κωμικό ηθοποιό...

Η υπόθεσή του πια περνά στα χέρια του ανακριτή ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αμέσως μετά την απολογία του ηθοποιού ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved