Γιολάντα Μπαλαούρα: «Για κάποιες περιπτώσεις που άκουσα έπεσα από τα σύννεφα»
Showbiz

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Για κάποιες περιπτώσεις που άκουσα έπεσα από τα σύννεφα»

Γιολάντα Μπαλαούρα: Η επιστροφή στην TV, η αγωνία για την επόμενη ημέρα στην υποκριτική και οι καταγγελίες που προκάλεσαν σοκ

Για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο μίλησε η Γιολάντα Μπαλαούρα. Η γνωστή ηθοποιός φέτος βρίσκεται στην ΕΡΤ 1, όπου και πρωταγωνιστεί στη σειρά, Τα Καλύτερά μας χρόνια. Στο επίκεντρο της συζήτησης και οι καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Τον τελευταίο έναν χρόνο, ο κλάδος της υποκριτικής περνάει μία δύσκολη περίοδο, με τα θέατρα κλειστά και την ανεργία να καλπάζει. Το ότι συμμετέχετε σε μία δουλειά, και μάλιστα τόσο επιτυχημένη, σας δίνει δύναμη να δείτε αισιόδοξα το μέλλον;


Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη προς το σύμπαν, όχι μόνο που εργάζομαι, αλλά και επειδή είμαι στη συγκεκριμένη σειρά, θα αισθανθώ αισιόδοξη όταν αυτός ο εφιάλτης πάρει ένα τέλος. Γιατί δεν μπορείς να είσαι καλά όταν οι περισσότεροι συνάδελφοι και αγαπημένοι σου άνθρωποι επιβιώνουν δύσκολα. Αισιόδοξη θα είμαι όταν ξαναγυρίσουμε στις ζωές μας, ανοίγουν τα θέατρα και αρχίσουμε να ζούμε κανονικά. Εκτός, όμως, από την πανδημία, ο κλάδος περνάει και μία περίοδο κάθαρσης, με καταγγελίες και αποκαλύψεις.

Πώς παρακολουθείτε το φαινόμενο αυτό;

Για να πω την αλήθεια, για κάποιες περιπτώσεις από αυτές που άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Είναι μια εποχή που πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον επί της ουσίας. Δουλεύουμε με την ψυχή μας και αυτό όλοι οφείλουμε να το σεβόμαστε, θέλω να πιστεύω πως κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία.


Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα ώστε κάποιος να μην ασχοληθεί με την υποκριτική;

«Ηθοποιός είναι καημός και στεναγμός πολύ πικρός», που λέει και ο αγαπημένος μας Δημήτρης Χορν. Πιστεύω πως όποιος θέλει να ασχοληθεί πραγματικά, όχι μόνο με την υποκριτική, αλλά με οτιδήποτε ποθεί π ψυχή του, δεν πτοείται από κανένα γεγονός. Άλλωστε, η σεξουαλική παρενόχληση δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στον δικό μας χώρο. Απλώς, εδώ, η λάμψη του επαγγέλματος και των ονομάτων που έχουν εμπλακεί το κάνει πιο «δημοφιλές».


Ύστερα από όλα αυτά, λοιπόν, αρκεί το ταλέντο για να θεωρηθεί κάποιος καλλιτέχνης;

Το να θεωρηθεί κάποιος καλλιτέχνης είναι τρόπος ζωής. Απαιτεί διαρκή εκπαίδευση, όχι μόνο πάνω στην τέχνη του, αλλά και μια διαρκή αναζήτηση για τα ωραία και τα ιδανικά.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved