Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! Το House of Fame και η σούπερ πρόταση που δέχτηκε!

Gossip-tv Team

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για όλα!

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό boho στυλ και πολύ όμορφη, η τραγουδίστρια και κριτής στην επιτροπή της Ακαδημίας του House of Fame μίλησε για τον ρόλο της στο τάλεντ σόου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο» είπε και μίλησε για τον Στέφανο για τον οποίο είπε ότι έχει παρουσιάσει τρομερή εξέλιξη μέσα στην Ακαδημία.

Φυσικά μίλησε για τον γιο της Δημήτρη με μεγάλο καμάρι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καλό παιδί που δεν χρειάστηκε να έχω συγκρούσεις μαζί του. Είμαστε παιδική χαρά αλλά όπου χρειαστεί να είμαστε σοβαροί, είμαστε».

Μετά το πέρασμά της στη «Μουρμούρα» τα Χριστούγεννα, η Καίτη Γαρμπή ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την υποκριτική και εκείνη απάντησε:

«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved