«Μακάρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ήταν έγκυος, θα ήταν εξαιρετική μάνα»
Showbiz

«Μακάρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ήταν έγκυος, θα ήταν εξαιρετική μάνα»

Οι δηλώσεις για τον γάμο της γνωστή ερμηνεύτριας και η μεγάλη επιθυμία περί εγκυμοσύνης.

Για την καλλιτεχνική του πορεία και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη. Ο ίδιος μάλιστα μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να αποκτήσει εγγονάκι..

-Δεν θα μπορούσα να μην σας ρωτήσω για τον φίλο ζωής, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πώς ήταν η σχέση σας;

'Ενας γλυκός άνθρωπος. Ήμασταν πολύ κοντά, οικογενειακοί φίλοι. Τρυφερός, δεν διεκδικούσε τίποτα. Με τον Λαυρέντη, ζήσαμε πολλά πράγματα μαζί στη ζωή και στη σκηνή. Μαζί με τον Σάκη Μπουλα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Θηβαίο και πολλούς άλλους. Πηγαίναμε στην Τήνο, ερχόταν στην Μύκονο. Αδερφικός φίλος, μεγάλη απώλεια, τον σκέφτομαι κάθε μέρα.

-Τι είναι αυτό που κρατάει τον γάμο σας τόσα χρόνια;

Για να διατηρηθεί μια σχέση, πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κατανόηση και διατήρηση της προσωπικότητας. Όταν μάλιστα έρθει κι ένα παιδί, αυτό όχι μόνο δημιουργεί θεμέλια στη σχέση, αλλά την αναπτύσσει κιόλας. Σαφώς μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρχαν προβλήματα, διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, αλλά στις σχέσεις μετράει η σύνθεση.

-Η κόρη σας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ανυπομονείτε να σας κάνει παππού;

Είμαι βαθιά συγκινημένος που η μονάκριβη μου, βρήκε τον άνθρωπο της και παντρεύτηκε. Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική. Ανυπομονώ να γίνω παππούς, θα χαρώ πάρα πολύ να αποκτήσω εγγόνι. Μακάρι η Ελεωνόρα να ήταν έγκυος. Έκτος από την καλλιτεχνική της υπόσταση θα είναι και εξαιρετική μάνα. Είναι νοικοκυρά, πολύ καλή μαγείρισσα, καθαρός άνθρωπος, θα είμαι παππούς που θα ασχολείται με το παιδί και το περιμένω πώς και πώς.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved