Χρηστίδου: Μετακομίζει και θυμόμαστε τις καλύτερες γωνιές του σπιτιού της
Showbiz

Χρηστίδου: Μετακομίζει και θυμόμαστε τις καλύτερες γωνιές του σπιτιού της

Σίσσυ Χρηστίδου: Άδειασε το σπίτι της στην Πεντέλη και ετοιμάζεται για νέα αρχή με τα παιδιά της...

Λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της για την οποία και μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει σπίτι, μετακομίζοντας, μαζί πάντα με τα παιδιά της. Μια νέα εποχή φαίνεται πως ξεκινά για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία έπειτα από τρία χρόνια στο σπίτι της στην Πεντέλη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή.

Η διαδικασία μάλιστα έχει προχωρήσει αρκετά μιας και η παρουσιάστρια πόζαρε πάνω στις κούτες με τα αποθηκευμένα πράγματα τα οποία και είναι έτοιμα να μεταφερθούν στο νέο της σπίτι.

"Μη με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP‼️ Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω", έγραψε στο instagram η Σίσσυ αφήνοντάς μας με ερωτηματικά για το πού και πώς θα είναι το νέο της σπιτικό.

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια ζούσε σε ένα μοντέρνο σπίτι στο οποίο κυριαρχούσε το γκρι χρώμα. Μέσα από τις αναρτήσεις μάλιστα, η Σίσσυ είχε μοιραστεί μαζί μας αρκετές από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved