Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι αντέδρασε η γυναίκα του και το παιδί του μετά την δίωξη για βιασμό
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Έτσι αντέδρασε η γυναίκα του και το παιδί του μετά την δίωξη για βιασμό

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα

Σύμφωνα με το «Το Πρωινό» έχουν ήδη καταθέσει στις Αρχές, επτά άτομα προς υπεράσπιση του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014. Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία που συγκέντρωσε και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού κωμικού για βαρύτατα αδικήματα.

Η υπόθεσή του πια περνά στα χέρια του ανακριτή ο οποίος με τη σειρά του θα καλέσει σε απολογία τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αμέσως μετά την απολογία του ηθοποιού ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

Στο πρωινό, ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού είναι στο πλευρό του. Μάλιστα, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη υποστήριξε ότι γνωρίζει και τις τρεις γυναίκες και «ειδικά για την μία γνωρίζει και γιατί έκανε την καταγγελία και τι ζητούσε από τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία πρώτη φορά φέτος συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», υπογράμμισε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι ουσιαστικά η καριέρα του έχει τελειώσει, καθώς ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τους υπόλοιπους ανθρώπους στον χώρο του θεάματος!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved