Ελένη Ράντου: «Η αγάπη του κοινού ποτέ δεν με εγκλώβισε»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Η αγάπη του κοινού ποτέ δεν με εγκλώβισε»

Το όνομα της Ελένης Ράντου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

 

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν την συγκινεί η αγάπη του κόσμου, αν λαμβάνει μηνύματα αγάπης στα social media, αλλά και για το αν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας για να ξεχωρίσει ένας ηθοποιός.

Οι χρήστες των social media σας αποθέωσαν στην πρεμιέρα της σειράς, τα περισσότερα σχόλια αφορούσαν στη χαρά του κοινού που επιστρέψατε. Σας συγκινεί η αγάπη του κόσμου;

Όχι μονό με συγκινεί, είμαι ευγνώμων. Και δεν το λέω με ίχνος λαϊκισμού. Η αγάπη του κοινού ποτέ δεν με εγκλώβισε. Αντίθετα, μου επέτρεψε να δοκιμάσω κι άλλους δρόμους, πιο δύο τους, πιο απροσδόκητους, στο θέατρο για παράδειγμα. Όπου εκεί το κοινό ξεβολεύεται από τον καναπέ του και πληρώνει είσοδο για να σε δει. Δεν είναι μόνο αγάπη αυτό που έχει κερδηθεί με το κοινό. Είναι μια βαθιά εμπιστοσύνη.

Λαμβάνετε μηνύματα αγάπης στα μέσα δικτύωσης;

Ναι, και όχι μόνο. Μου «τη λένε» κιόλας. Όλα είναι στο πρόγραμμα. Δεν συμφωνούμε πάντα...

Μετρώντας πολλά χρόνιοι θέατρο και τηλεόραση, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση;

Το να ακούσω ότι μια θεατρική παράσταση έχει «σημαδέψει» κάποιον. Ότι τη θυμάται ύστερα από χρόνια και τη μνημονεύει. Μου έχει τύχει να τρώω σε εστιατόριο και πίσω μου μια παρέα να σχολιάζει μια παλαιότερη παράσταση μου, χωρίς να ξέρουν ότι ακούω... Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Υπάρχουν, τελικά, μυστικά επιτυχίας για να ξεχωρίσει ένας ηθοποιός και να παραμείνει στην κορυφή για χρόνια;

Όσο είναι ανήσυχος και δεν επαναπαύεται σημαίνει ότι είναι ζωντανός. Και όσο είναι ζωντανός είναι και δημιουργικός. Κανένας δεν είναι πάντα σε φόρμα. Όλοι έχουμε κακές και καλές στιγμές. Σημασία έχει, όταν πέφτεις, να ξανασηκώνεσαι και να σκέφτεσαι: «θα κάνω πάλι αυτό που μου αξίζει», είπε στο Tύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved