Ο Μαραβέγιας έχει γενέθλια! Δεν θα πιστεύεις πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει από την Σωτηροπούλου
Showbiz

Ο Μαραβέγιας έχει γενέθλια! Δεν θα πιστεύεις πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχει από την Σωτηροπούλου

Τα γενέθλιά του έχει ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου του εύχεται με έξι αδημοσίευτες φωτογραφίες του.

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μια ημέρα σαν την σημερινή η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση», είπε πρόσφατα ο ίδιος μιλώντας για τη σχέση τους με την Τόνια να λέει για εκείνον:

«Ο Κωστής φαίνεται σαν την ήρεμη δύναμη αλλά στην πραγματικότητα είναι τρελός, είναι stand up comedian. Γελάμε πάρα πολύ μαζί. Είναι πολύ φωτεινός. Είναι βαθιά καλός, έχει ένα πολύ σημαντικό και σπάνιο χάρισμα. Είναι πραγματικά μεγαλόκαρδος και έχει άμεση κατανόηση για τους πάντες.

Τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι αυτοδημιούργητος και δεν εννοώ μόνο επαγγελματικά. Ξεκίνησε από ένα μικρότερο μέρος όπου λόγω της διαφορετικής προσωπικότητας που είχε έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κατάφερε να ξεφύγει και να γίνει ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος έχοντας φυσικά και τις σκοτεινές του πλευρές. Ο Κωστής είναι πολλά για μένα, δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι».

Όσο για τη διαφορά ηλικίας τους;

Ο Κωστής είναι στα 47 και η Τόνια στα 34. 13 χρόνια τους χωρίζουν αλλά τόσα πολλά που τους ενώνουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved