Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία από τα παλιά, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία από τα παλιά, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια από τις μακροβιότερες παρουσιάστριες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και έχει γράψει... πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο τα δημοσιεύματα την θέλουν να κάνει το τηλεοπτικό της comeback στην παρουσίαση σε ρόλο - έκπληξη.

Η περίοδος αυτή, όπως και τους περισσότερους Έλληνες έχει βρει την Ρούλα Κορομηλά σπίτι της, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει την χώρα μας τον τελευταίο και παραπάνω χρόνο.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού και το γεγονός αυτό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

H δημοφιλής παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές της στο instagram.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες η Ρούλα Κορομηλά ανήρτησε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram, η οποία είχε τραβηχτεί πολλά χρόνια, ακόμα πριν εργαστεί στην ελληνική τηλεόραση. Η ίδια έγραψε κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: "Τότε που τα ενδιαφέροντα μου ήταν αλλά κ έξω από τον «γυάλινο κόσμο»".

Δείτε την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved