Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η πρώτη έξοδος για φαγητό μετά από καιρό - H Χριστίνα «κλέβει» τις εντυπώσεις
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η πρώτη έξοδος για φαγητό μετά από καιρό - H Χριστίνα «κλέβει» τις εντυπώσεις

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Σε λίγο καιρό οι δυο τους θα κρατούν στα χέρια τις δίδυμες κόρες τους και η χαρά τους δεν περιγράφεται!

Το ζευγάρι πρόσφατα μετακόμισε σε ένα καταπληκτικό σπίτι δίπλα στο μέρος οπού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της Φάρμας έτσι ώστε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σάκη, να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και η Χριστίνα να νιώθει περισσότερο ασφαλής στο πλευρό του παρουσιαστή.

Την είδηση έκανε γνωστή η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram, εξηγώντας τους παραπάνω λόγους και δείχνοντας παράλληλα την θέα τους από το προσωρινό τους σπίτι.

Το βράδυ της Πέμπτης (13-05) το ζευγάρι ετοιμάστηκε κι έκανε την πρώτη του έξοδο μετά από καιρό για φαγητό. Η εστίαση άνοιξε κι έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν λίγες ώρες εκτός σπιτιού απολαμβάνοντας ένα ωραίο δείπνο. «Dinner time μετά από πολύ καιρό», σημειώσει η κούκλα Χριστίνα στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας που ανέβασε στα stories της.

Η ίδια φορώντας ένα μαύρο μίνι στενό φόρεμα οπού αναδεικνύονταν η υπέροχη φουσκωμένη κοιλίτσα της κι ένα λευκό πανωφόρι έδειχνε πιο λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ.

Δες την στη gallery

«Είμαι πανέτοιμος για τη γέννηση των κοριτσιών μου. Ανυπομονώ. Μετράω τα δευτερόλεπτα… Ιδανικά δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια, θέλω κι άλλα. Και η Χριστίνα θέλει, μου είπε ότι μόλις γεννηθούν αυτά να πάμε για το επόμενο. Της αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη και της αρέσει ο ρόλος της μαμάς πολύ. Προχθές βγήκα από το μπάνιο, δεν με κατάλαβε, και την είδα που μίλαγε στην κοιλίτσα της, την ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι μιλάει με τα κορίτσια. Στο λέω και λιώνω. Έχουμε κάνει λίστες ονομάτων, δεν έχουμε καταλήξει όμως ακόμα. Σκεφτόμαστε τα ονόματα που μας αρέσουν δεν το πήγαμε σε θέμα συγγενών. Υποθέτω πως δε θα πάμε διακοπές αλλά αυτό εξαρτάται από τη γυναίκα και το πόσο άνετα νιώθει. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα να νιώσει έτοιμη και άνετα για να πάρουμε όλη την πραμάτεια και να φύγουμε», δήλωσε πρόσφατα ο Σάκης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved