Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Αγγελική Ηλιάδη! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Showbiz

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Αγγελική Ηλιάδη! Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αγγελική Ηλιάδη: Μετά τη λήξη του lockdown ετοιμάζεται να υποδεχτεί το καλοκαίρι πιο ανανεωμένη από ποτέ - Η πρώτη φωτό μετά την αλλαγή στα μαλλιά της

Περίοδος αλλαγών και για την Αγγελική Ηλιάδη η οποία ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μετά τη λήξη του lockdown. Η γνωστή τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως νόσησε και η ίδια από κορονοϊό, μια περίοδο την οποία και χρειάστηκε να απομονωθεί, μένοντας έτσι μακριά από τα παιδιά της.

Πρόσφατα το όνομά της βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, όταν η τραγουδίστρια αποφάσισε να μαζέψει τις αποσκευές της και να βρεθεί στο Ντουμπάι για ολιγοήμερες διακοπές.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις που έλαβε για το ταξίδι της εν μέσω πανδημίας ήταν πολλά με την Αγγελική Ηλιάδη να απαντά ανοιχτά σε ένα από τα αρνητικά μηνύματα που έλαβε...

«Κορίτσι μου η χώρα μας όπως θα χεις καταλάβει δεν έχει κλείσει τα σύνορα της...δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό...με αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού...αντίστοιχα έρχονται στην Ελλάδα τουρίστες με τον ίδιο τρόπο....τώρα για την όλη κατάσταση εντός...έχω να πω μονάχα ότι επικρατεί το παράλογο...να δούμε μέχρι πότε....» είχε απαντήσει.

Το lockdown ανήκει πλέον στο παρελθόν και η Αγγελική Ηλιάδη υποδέχεται το καλοκαίρι κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved