Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες φωτό και το μήνυμα στο instagram μετά το χειρουργείο
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: Οι πρώτες φωτό και το μήνυμα στο instagram μετά το χειρουργείο

Ο Γιώργος Θεοφάνους το βράδυ της 6ης Μάϊου οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο χέρι.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τότε εισήχθη εσπευσμένα στο Υγεία όπου και οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που είχε δημιουργηθεί μετά από το ατύχημά του.

Για τρεις ολόκληρες ώρες κράτησε το χειρουργείο καθώς διεγνώσθη με συντριπτικό κάταγμα στον καρπό του χεριού του και έπρεπε να τοποθετηθούν λάμες και βίδες στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μια βδομάδα μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, ανήρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Γκίκα και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram αυτό που του άλλαξε εντελώς τη διάθεσή του, και δεν ήταν άλλο από το κούρεμα των μαλλιών του.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε χαρακτηριστικά: «Είπα να αλλάξω τη διάθεσή μου μια βδομάδα μετά το ατύχημα και φώναξε το φίλο μου το Δημήτρη και ιδού το αποτέλεσμα ο Δημήτρης είναι αυτός που βλέπετε (μισό κεφάλι δεν έχει σημασία… αξίζει να τον δείτε κι ολόκληρο αλλά ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ! Ούτως η άλλως η δύναμη είναι τα χέρια του αφού με κούρεψε, με χτένισε, και μου ανέβασε τη διάθεση σ’ ευχαριστώ φιλαράκι».

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved