Τζένη Θεωνά: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της και η φωτό που έγινε viral
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μαμά της και η φωτό που έγινε viral

Η Τζένη Θεωνά και η μαμά της, κυρία Λίτσα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», ανεβάζει φωτογραφία με τη μαμά της, όμως αυτή τη φορά το μήνυμα που συνόδεψε τη φωτογραφία ήταν άκρως συγκινητικό.

Η ηθοποιός με αφορμή τη γιορτή της μητέρας πόσταρε μια κοινή της φωτογραφία με τη μαμά της από όταν ήταν παιδί και σημείωσε στη λεζάντα: «Το μέγεθος της αγάπης που αισθάνομαι για τούτο το αγόρι με το καρό πουκαμισάκι έχει κάτι από την αγάπη που πήρα κι εγώ από την δική μου μητέρα. Και κάπως έτσι όλα συνδέονται ενώ αγγίζω, μαμά πλέον κι εγώ, αυτό το θεσπέσιο λαιμουδάκι», έγραψε.

Μαμά και κόρη, όπως θα δεις στη φωτογραφίες είναι «φτυστές» αφού η Τζένη έχει πάρει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της μαμάς της και φυσικά τα καταγάλανα μάτια της.

Η Τζένη Θεωνά πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, είχε ποστάρει και πάλι φωτογραφία της μαμά της και είχε εξομολογηθεί:

«Mία λέξη σου στέκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες και τις κρατά. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Με μία μόνο κουβέντα σου. Περνώ. – Η τελευταία φωτό για το 2020 – Η πιο μελό αφιέρωση έβερ. Προσπαθώντας να περιγράψεις κάτι τεράστιο φαίνεσαι ενίοτε λίγο μικρός. Το δέχομαι. Το αγαπώ», κάνοντας τον προσωπικό της απολογισμό.

Σε αυτή τη φωτογραφία μάλιστα ένας followers της, είχε σχολιάσει: «Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έχεις κάνει face app για το πώς θα φαίνεσαι κάποια χρόνια μετά».

Πραγματικά όπως θα δεις κι εσύ στη gallery Τζένη και κυρία Λίτσα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και είναι κούκλες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved