Αλέξης Παππάς: Τα καυτά φιλιά του με την Alessia στο μυστικό ταξίδι τους στο Ντουμπάι!
Showbiz

Αλέξης Παππάς: Τα καυτά φιλιά του με την Alessia στο μυστικό ταξίδι τους στο Ντουμπάι!

Την πιο ερωτική απόδραση στο Ντουμπάι απόλαυσαν ο Αλέξης Παππάς και η σύντροφός του Alessia και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ.

Μετά από πολλούς μήνες που είχαν να ιδωθούν μιας και εκείνος βρισκόταν στο Άγιο Δομίνικο για το Survivor, οι δυο τους βρέθηκαν στα Αραβικά Εμιράτα, καλεσμένοι του Χάρη Σιανίδη για να περάσουν λίγες μέρες ηρεμίας και να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Όταν ο ηθοποιός ολοκλήρωσε την καραντίνα του, έτσι όπως υποχρεώθηκε, πήρε το αεροπλάνο και... πέταξε προς Ντουμπάι μεριά! Εκείνη αντίστοιχα, ταξίδεψε από την Ιταλία όπου βρισκόταν με τον ίδιο προορισμό για να βρεθούν. Το ζευγάρι συναντήθηκε εκεί την Πέμπτη του Πάσχα και παρέμεινε μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ σε έξοδό του σε ρομαντικό δείπνο στο ελληνικό εστιατόριο Nammos, στις 8 Μαΐου.

Στο Πρωινό προ ημερών είχε αποκαλυφθεί για το ζευγάρι και το ταξίδι του στο Ντουμπάι: «Πέρασαν πάρα πολύ καλά, μίλησε ο Αλέξης για την εμπειρία του στο Survivor και μαθαίνω ότι δόθηκαν και κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις. Και κλείστηκε και ένα ραντεβού για την Αθήνα, μόλις ανοίξει ο τουρισμός».

Δείτε τα καυτά φιλιά τους σε έξοδό τους στο Ντουμπάι:

Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved