Ελένη Μενεγάκη: Το lockdown τελείωσε και ανέβασε την πρώτη φωτό από την Άνδρο!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το lockdown τελείωσε και ανέβασε την πρώτη φωτό από την Άνδρο!

Η Ελένη Μενεγάκη, λόγω lockdown, για πολλούς μήνες δεν μπορούσε να βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου. 

Όμως, το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο που διανύουμε της ελευθερίας μετά το τέλος των απαγορεύσεων για μετακινήσεις, η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να είναι τρισευτυχισμένη για μια τέτοια εξέλιξη καθώς πλέον άνοιξε ο... δρόμος για να βρεθεί στον πιο αγαπημένο της προορισμό τα τελευταία χρόνια.

Εκεί που περνάει τα καλοκαίρια της, έχει ζήσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει τα καλοκαίρια σε αναρτήσεις της από το νησί, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφες στιγμές.

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία την εβδομάδα που πέρασε βρέθηκε για πρώτη φορά στο γραφείο της στο Mega στου οποίου το δυναμικό ανήκει πλέον, ενόψει σαββατοκύριακου δεν θα μπορούσε παρά να έχει την ανάγκη να βρεθεί στα Άχλα όπου διατηρεί ο σύζυγός της ξενοδοχειακή ομάδα.

Σήμερα το πρωί (15/5), η Ελένη ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία της από τα Άχλα, στην οποία απεικονίζεται η ίδια σε χαλαρές στιγμές της στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θέα του απέραντου γαλάζιου μαζί με τη μικρότερη κόρη της, τη Μαρίνα.

"Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές ... καλημέρα σε όλη την Ελλάδα και στους Έλληνες του εξωτερικού!" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, καλημερίζοντας με τον πλέον ιδανικό και άκρως καλοκαιρινό τρόπο τους followers της. Δείτε παρακάτω τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved