Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή φωτό λίγο πριν γεννήσει: «Τελευταία Κυριακή με την κοιλίτσα μου!»
Showbiz

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή φωτό λίγο πριν γεννήσει: «Τελευταία Κυριακή με την κοιλίτσα μου!»

Όχι μέρες αλλά... λεπτά μετρούν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς λίγο πριν υποδεχτούν το μικρό τους θαύμα όπως οι ίδιοι αποκαλούν το  μωρό που περιμένουν!

Η όμορφη ηθοποιός είναι στις μέρες της όπως λένε, και πριν από ακριβώς έναν μήνα είχε ανακοινώσει μαζί με τον σύντροφό της το φύλο του μωρού. Είναι κοριτσάκι και φυσικά η χαρά τους δεν περιγράφεται. Όχι πως θα είχαν πρόβλημα αν ήταν αγοράκι απλώς τώρα ξέρουν ότι η ζωή τους από δω και στο εξής θα έχει χρώμα ροζ.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μάλιστα τότε είχε ανεβάσει και μία σειρά φωτογραφιών στην οποία απεικονιζόταν η ίδια με ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα η οποία ήταν και ζωγραφισμένη.

Οι φωτογραφίες αυτές είναι πράγματι απολαυστικές με το γνωστό άλλοτε άσο των ποδοσφαιρικών γηπέδων να εκφράζει όλη την τρυφερότητά του στη σύντροφό του μπροστά το φωτογραφικό φακό. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψαν χαρακτηριστικά: «Κοριτσάκι μου ανυπομονώ να σε κρατήσω.. να σε φιλήσω.. να σε μυρίσω!!! Σε περιμένουμε»...

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της προσωπικής του ζωής ανήμερα την Πρωτοχρονιά και φυσικά τα σχόλια και τα μηνύματα με ευχές έπεσαν βροχή.

Σήμερα λοιπόν η όμορφη μέλλουσα μανούλα ανέβασε ίσως την τελευταία φωτογραφία της ως έγκυος καθώς όπως άφησε να εννοηθεί, μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες γεννάει.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved