Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του-Ο απολογισμός του τροχαίου & οι δύσκολες ώρες
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγίζει καρδιές η σύζυγός του-Ο απολογισμός του τροχαίου & οι δύσκολες ώρες

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει περάσει πολύ δύσκολα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το 2017 και η σύζυγός του ραγίζει καρδιές με τη νέα της ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Βαρσάμη, έκανε τον απολογισμό της και συγκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017😔
Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,
2 μήνες εντατική,
2 διασωληνωσεις,
Απώλεια 25 κιλών,
2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,
7 χειρουργεία στο κεφάλι,
1 χειρουργείο στα μάτια
1 χειρουργείο στο λαιμό,
1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,
1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες
Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι'αυτο Σ'ΑΓΑΠΩ!!❤», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως τον προηγούμενο μήνα ο παρουσιαστής έκανε ένα άκρως σοβαρό χειρουργείο στο σημείο του κεφαλιού του που είχε υποστεί ζημιές από το τροχαίο ατύχημα και όλα κύλησαν καλά, όπως πάλι μας είχε ενημερώσει η σύζυγός του μέσα από το μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλα πήγαν τέλεια!!!Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ίδια.


Δείτε την ανάρτησή της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved