Survivor: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης ποζάρει ημίγυμνος και «ρίχνει» το Instagram
Showbiz

Survivor: Ποια Μαριαλένα; Ο Λιβάνης ποζάρει ημίγυμνος και «ρίχνει» το Instagram

Survivor: Μπορεί ο Γιώργος Λιβάνης να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να έχουν ακουστεί πολλά, δεν φαίνεται να ενοχλείται.

Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο, μετά τις αποχωρήσεις παικτών να αλλάζουν συνεχώς οι κανόνες, εδώ στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιβάνης περνάει φανταστικά.

Παρά το γεγονός πως από τότε που μπήκε στο παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης, όλοι ασχολούνται με την σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν φαίνεται να ασχολείται και ιδιαίτερα.

Φροντίζει να περνάει καλά, χωρίς να παίρνει θέση και τηρεί σιγή ισχύος. Μάλιστα βρίσκεται σε ένα νησί και περνάει όμορφα τον ελεύθερο του χρόνο.

Όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να ποζάρει ημίγυμνος έγινε... χαμός!

Έτσι έδωσε την ευκαιρία στις θαυμάστριες του, να κάνουν πολλά σχόλια και likes για την εμφάνιση του αυτή.

Δείτε τη φωτό στη gallery που ακολουθεί:

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, ο Πάνος Καλίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up, στο μήνυμα που έδωσε στον Γιώργο Λιβάνη από την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Τα συναισθηματικά θέματα αγάπης είναι ευαίσθητα για μένα και δεν πρέπει να μπαίνουν τρίτοι σε μια σχέση, πόσο μάλλον όλη η Ελλάδα. Τρίτοι σε μια σχέση μόνο να τη χαλάσουν μπορούν. Θα αποφασίσουν τα παιδιά. Εγώ μετέφερα ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη και ήταν θετικό προς αυτόν. Νομίζω πως η Μαριαλένα είναι ακόμα εκεί, στον Γιώργο Λιβάνη», είπε ο Πάνος Καλίδης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved