Ηλίας Βρεττός! Έπεσε θύμα απάτης! Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό!
Showbiz

Ηλίας Βρεττός! Έπεσε θύμα απάτης! Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό!

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Ηλία Βρεττό ο οποίος έπεσε θύμα απάτης και με έκπληξή του διαπίστωσε πως άγνωστοι τού είχαν αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό!

Ο γνωστός και αγαπητός τραγουδιστής δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε πως προσωρινά η κάρτα του ήταν μπλοκαρισμένη.

Στο ίδιο μήνυμα υπήρχε και ένας σύνδεσμος στον οποίο δήθεν έπρεπε να μπει για να δει τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτό αποδείχτηκε και το μεγάλο λάθος του τραγουδιστή καθώς δεν υποψιάστηκε τίποτα αφού το "περιβάλλον" ήταν ίδιο με αυτό της τράπεζας όταν μπήκε για να ενημερωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μιλώντας στο Live News, ο Ηλίας Βρεττός είπε ότι πριν καν καταλάβει τι είχε συμβεί, τα χρήματά του έκαναν φτερά. Όταν ρωτήθηκε πόσο ήταν το χρηματικό ποσό, εκείνος απάντησε πως αντιστοιχεί σε «δύο-τρεις μισθούς ενός καλοπληρωμένου υπαλλήλου στις μέρες μας».

Δείτε τι ακριβώς δήλωσε ο ηθοποιός:

«Μέσα σε δύο λεπτά είχαν κάνει 4 συναλλαγές, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα μέχρι τις 2 Ιουνίου» τόνισε ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος μόλις κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί επικοινώνησε με την τράπεζα και έκανε ό,τι ακριβώς τού είπαν για να σταματήσει όλη αυτή η απάτη εις βάρος του.

«Δυστυχώς η αμφισβήτηση των συναλλαγών μπορεί να ολοκληρωθεί σε 1,5 – 2 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αυτές οι συναλλαγές μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί» είπε ο τραγουδιστής ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την απάτη εις βάρος του ώστε οι καταναλωτές να είναι πλέον πιο υποψιασμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved