Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή τη χώρα θέλει να ταξιδέψει - Ζήτησε πληροφορίες από follower στο instagram!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Σε αυτή τη χώρα θέλει να ταξιδέψει - Ζήτησε πληροφορίες από follower στο instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Mega και να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο της comeback, ωστόσο το μυαλό της είναι στα ταξίδια.

Η Ελένη Μενεγάκη, λόγω lockdown, για περισσότερο από έξι μήνες δεν μπορούσε να βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου.

Όμως, το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο που διανύουμε της ελευθερίας μετά το τέλος των απαγορεύσεων για μετακινήσεις, η όμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε παρά να είναι τρισευτυχισμένη για μια τέτοια εξέλιξη καθώς πλέον άνοιξε ο... δρόμος για να βρεθεί στον πιο αγαπημένο της προορισμό τα τελευταία χρόνια.

Η "βασίλισσα της τηλεόρασης" επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, όπως κι έγινε σήμερα (17/5) με μια ακόλουθό της, η οποία της σχολίασε την φωτογραφία.

Η ακόλουθος της είπε ότι στέλνει μήνυμα από την Σκωτία με την παρουσιάστρια να μην κρύβει τον ενθουσιασμό της και να την ρωτάει ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για ένα ταξίδι εκεί μιας και πρόκειται για μια χώρα που θα ήθελε να επισκεφθεί.

Δείτε τον διάλογό τους στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved