Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι που μετακόμισε
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι που μετακόμισε

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετακόμισε στο νέο σπίτι της με τα δύο παιδιά της και μας έδειξε την πρώτη εικόνα!

Την ώρα που το όνομά της ακούγεται για την πιθανή μετακόμισή της από το Open στον ΣΚΑΙ, η Σίσσυ μάζεψε τα πράγματά της και όχι για χάρη της εκπομπής, αλλά αποφάσισε να αλλάξει σπίτι!

Μια νέα εποχή φαίνεται πως ξεκινά για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία έπειτα από τρία χρόνια στο σπίτι της στην Πεντέλη αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή.

Πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια είχε ποζάρει πάνω στις κούτες με τα αποθηκευμένα πράγματα τα οποία και ήταν έτοιμα να μεταφερθούν στο νέο της σπίτι και είχε σχολιάσει στο instagram της: "Μη με βλέπετε ψύχραιμη, βαμμένη και αγέρωχη. SEND HELP‼️ Τρία χρόνια σε αυτό το σπίτι και κάτι μου λέει πως θα χρειαστώ ακόμα τρία για να πακετάρω"!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει πια μετακομίσει στο νέο της σπίτι και μας έδωσε μία μικρή γεύση από το δωμάτιό της...

Η παρουσιάστρια αυτές τις μέρες προσπαθεί να τακτοποιήσει όλα τα πράγματα στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας (17 Μάη) η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι της, ποζάροντας στο δωμάτιο, όπου βρίσκονται τα ρούχα της και έγραψε χαρακτηριστικά: “Μετακόμιση ημέρα 12. Καταγράφοντας την προσπάθεια να κλείσουμε την πόρτα της ντουλάπας με τηλεπάθεια”.

Δείτε την πρώτη εικόνα από το νέο σπιτικό της στην παρακάτω gallery και θα ξετρελαθείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved