Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας: «Αν κάνει πρόταση γάμου o Σάκης στο Survivor, θα πάθω εγκεφαλικό»
Showbiz

Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας: «Αν κάνει πρόταση γάμου o Σάκης στο Survivor, θα πάθω εγκεφαλικό»

Survivor: Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου, μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, δεν μασάει τα λόγια της. Σε συνέντευξή της, η κυρία Γεωργία μόνο καλά λόγια δεν έχει να πει για τον Σάκη Κατσούλη τον οποίο έζησε για δύο ολόκληρα χρόνια. 

Η ίδια, δεν διστάζει μάλιστα να κατηγορήσει τον παίκτη του Survivor ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της για τη δημοσιότητα.

Η κυρία Γεωργία μάλιστα, χωρίς περιστροφές, μίλησε για όλα όσα πέρασε η κόρη της στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία ενώ προειδοποιεί ότι δεν θα αντέξει να δει την κόρη της να δέχεται πρόταση γάμου από τον Σάκη, υποστηρίζοντας πως αν αυτό γίνει τότε θα είναι μόνο για την τηλεθέαση και για κανέναν άλλο λόγο.

Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε η Γεωργία Χαραλαμποπούλου για τη σχέση Μαριαλένας και Σάκη αλλά και πώς βλέπει η ίδια τα πράγματα...

Κυρία Γεωργία, πώς ήταν ως παιδί η Μαριαλένα;

Από μικρή η Μαριαλένα ήταν δυναμική. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1995, είναι Λιοντάρι, θυμάμαι ότι από 4 χρόνων χτενιζόταν μόνη της και επέλεγε εκείνη τα ρούχα που θα φορέσει, ήταν ένα κορίτσι με προ­σωπικότητα. Επίσης, είναι ειλικρινής άνθρωπος. Όταν πήγαινε στην Ε' Δημοτικού, με έπιασε ο δάσκαλός της και μου είπε: «Κυρία Γεωργία, ζήτησα από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση για το πώς βλέπουν τον δάσκαλό τους και η κόρη σας έγραψε: "Τα χέρια του δασκάλου μου μυρίζουν τσιγά­ρο". Μην τη φοβάστε τη Μαριαλένα, θα προχωρήσει στη ζωή της γιατί είναι ευθύς, δυναμική και έξω καρδιά». Από μικρό κορίτσι ήταν έτσι. Ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο στην οικογένεια. Ύστερα στα 8 της ξεκίνησε το καρά­τε. Και εγώ πάντα δίπλα της, στην κερκίδα να πανηγυρίζω. Έχουμε μια ντου­λάπα γεμάτη από τα κύπελλά της στο σπίτι (σ.σ. η Μαριαλένα έχει υπάρξει πρωταθλήτρια στο καράτε). Έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ και το όνειρό της είναι να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο. Ένα κακό έχει η κόρη μου, δεν πονηρεύεται. Νομίζει ότι όλοι είναι καλοί, σαν αυτή. Δεν καταλαβαίνει ότι κάποιοι μπορεί να την πλησιάσουν πονηρά.


Πιστεύετε
ότι ο Σάκης Κατσούλης την έχει πλησιάσει μέσα στο Survivor με πονηρό σκοπό;

Στενοχωριέμαι πάρα πολύ με όσα βλέπω μέσα στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα έχει παρεξηγηθεί κι αυτό συνέβη από τη στιγμή που στο Survivor μπήκε ο Κατσούλης. Με το που μπήκε, το παιδί μου σκέφτηκε «Είμαστε μέσα στη ζούγκλα, ήρθε ένας άνθρωπος που ξέρω» και ένιωσε μια ασφάλεια. Δεν παίζει με στρατηγική η Μαριαλένα και φοβάμαι ότι μόλις φύγει και δει όλα αυτά που λέγονται για εκείνη, θα αντιδράσει άσχημα.

Αυτό είναι το μεγάλο σας άγχος;

Ναι. Η Μαριαλένα δεν είχε φανταστεί ότι θα γίνονταν όλα αυτά. Όταν μου είπε πως θέλει να πάει στο Survivor, δεν ήμουν αρνητική γιατί πίστευα ότι θα δώ­σουν έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο πατέρας της ήταν εξαρχής αντίθετος κι εγώ ήμουν εκείνη που του έλεγε: «Άσε, Γιώργο, το παιδί να πάει. Είναι μια εμπει­ρία, ας τη ζήσει». Πού να ήξερα όλα αυτά που θα επακολουθούσαν. Πως θα παιζόταν ένα παιχνίδι στην πλάτη της. Πλέον όλοι ασχολούνται μαζί της. Δεν ξέρω όταν βγει από το παιχνίδι πώς θα το αντιμετωπίσει. Όλα αυτά τα σχόλια εναντίον της με στενοχωρούν αφάντα­στα.

Παρακολουθώντας τη μέσα στο παιχνίδι, σε τι ψυχολογική κατάστα­ση νομίζετε ότι είναι η Μαριαλένα;

Τώρα είναι ψυχολογικά καλά, αλλά πι­στεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή μπήκε ο Κατσούλης μέσα στο παιχνίδι και νιώ­θει πως έχει έναν δικό της άνθρωπο. Αλλά δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη για αυτό. Βέβαια και η Μαριαλένα δεν το διαχειρί­στηκε καλά. Γιατί ο Κατσούλης μπήκε με κάποια στρατηγική μέσα κι αυτό φάνηκε όταν της είπε «Έλα δίπλα μου να κοιμη­θείς». Γιατί να έρθει να κοιμηθεί δίπλα σου, ρε φίλε; Το πόδι σου έχεις χτυπήσει, σιγά. Σε ποιον θέλεις να την πεις με αυτό τον τρόπο; Ο Κατσούλης παί­ζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δη­μοσιότητα. Και δεν πιστεύω ότι χτύπησε στα αλήθεια το πόδι του. Παραμύθι είναι κι αυτό!

Είπατε, όμως, πως και η Μαριαλένα δεν το διαχειρίστηκε καλά...

Ναι, έκανε σφάλμα. Έπρεπε να πάει μια θέση παραπέρα και να του πει «Αν με χρειαστείς κάτι, φώναξέ με». Εκεί δεν το διαχειρίστηκε καλά. Και με θύ­μωσε πολύ. Κατά το άλλα, δεν υπάρχει κάτι ερωτικό από την πλευρά της, το φώναζα από την αρχή.

Πώς είστε τόσο σίγουρη ότι δεν έχει αναπτυχθεί κάτι ερωτικό ανάμεσά τους;

Είμαι σίγουρη. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Και τότε ακόμη που πανηγύρι­ζε ο Κατσούλης ενώ είχε χτυπήσει η Μαριαλένα και την έπιασε το παρά­πονο, δεν το έκανε από ζήλια. Σκέφτηκε: «Εγώ όταν χάνεις, έρχομαι και σε αγκαλιάζω και σου λέω "Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα νικήσετε". Εσύ πανηγύριζες». Είναι πέντε μήνες μέσα στο παιχνίδι και έχει πιεστεί. Δεν είναι εύκολο να πεινάς και να συμβιώνεις με τόσα διαφορετικά άτο­μα. Επίσης, δεν ξέρουμε τι γίνεται και τις 24 ώρες, δεν μας τα δείχνουν όλα. Πιάνουν προφανώς συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα ενώνουν. Κά­νουν καλό μοντάζ!

Μπορεί να τον επηρεάζει και το περιβάλ­λον του μεταφέροντάς του διάφορα.

Αυτό σίγουρα. Οι ίδιες οι φίλες της Μαριαλένας τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν «χώρισε την!». Την πρόδωσαν οι φίλες της.

Εσείς πώς διαχειρίζεστε όλη αυτή την κατάσταση;

Τις τελευταίες μέρες είμαι κάπως καλύτερα. Λέω πλέον «Ας γίνει ό, τι θέ­λεi το παιδί μου, δεν με ενδιαφέρει τίποτα». Πάντως, τον Γιώργο (σ.σ. Λιβάνη) πραγματικά τον αγαπάω γιατί είναι πολύ καλό παιδί. Από εκεί και πέρα είναι όλα στο χέρι τους.

Ο πατέρας της Μαριαλένας τι πρόβλημα υγείας έχει;

Έχει την καρδιά του και παίρνει έξι φάρμακα την ημέρα. Και στενοχωριέται και εκείνος με όσο γίνονται μέσα στο Survivor. Γιατί ξέρουμε τι παιδί έχου­με. Πάνω στους δυο μήνες που η Μαριαλένα ήταν μέσα στο παιχνίδι, πήρα τηλέφωνο τον πατέρα της που μένει στην Κύμη Ευβοίας τώρα και του είπα «Πρέπει κάτι να κάνω να φύγει το παιδί οπό το Survivor. Έχουμε και αξιο­πρέπεια, Γιώργο». Είχα αρρωστήσει. Δεν άντεχα να βλέπω να τη βρίζουν.

Με όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο Survivor, υπάρχει περίπτωση η Μαριαλένα να ξαναβλέπει ερωτι­κά τον Σάκη;

Όχι, η Μαριαλέννα δεν κάνει πισωγυρίσματα. Της έχω εμπιστοσύνη. Και το μυαλό της, είπαμε, είναι αλλού.

Τότε, υπάρχει περίπτωση όσα παρακολουθούμε στις οθόνες μας να είναι στημένα τόσο από τον Σάκη όσο και από τη Μαριαλένα και απλώς εσείς να μην το γνωρίζετε;

Δεν θέλω να πιστέψω ότι το παιδί μου έχει συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Μου έχει περάσει από το μυαλό αυτό που λες αλλά ποτέ η Μαριαλένα δεν μου έχει δώσει δικαίωμα για να πιστέψω κάτι τέτοιο, δεν είναι τέτοιο παιδί. Η ψυχή της είναι αγνή, θα βοηθήσει τον συνάνθρωπό της και θα τον πονέσει, όπως πονά και τα αδέσποτα, Και, δυστυχώς, ό,τι συμβαίνει το βάζει μέσα της. Δεν εκτονώνεται.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν σχέση για δύο χρόνια. Χώρισαν λίγους μήνες πριν μπουν στο Survivor. Ποιος ήταν ο λόγος χωρισμού;

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς ξεκίνησε. Είχαν διαφωνίες. Μια γυναίκα δεν θέλει μόνο υλι­κά αγαθά. Αυτή ήταν μια ατάκα που μου πέταξε η Μαριαλένα όταν χώρισαν κι αυτό ξέρω. «Μαμά, δεν φτάνουν μόνο τα υλικά αγαθά σε μια σχέση» μου είχε πει. Και μένα αυτό μου τα λέει όλα. Ποτέ δεν μου συζητούσε τι συμβαίνει στη σχέση της. Εγώ την καταλάβαινα όμως σαν μάνα.

Σε αυτή τη σχέση υπήρχαν και τρίτα πρόσωπα;

Όταν χώρισαν, προτού η Μαριαλένα μαζέψει τα πράγ­ματά της από το σπίτι όπου έμεναν με τον Κατσούλη, είδε με την αδελφή της στο Instagram τη Χριστίνα Κεφάλα να κάθεται στην πολυθρόνα του σπιτιού που εμείς της είχαμε κάνει δώρο. Και πήρε τον Κατσούλη τηλέφωνο -από το δικό μου τηλέφωνο γιατί εκείνος την είχε μπλοκάρει- και του είπε: «Από αύριο δεν θα 'χει πολυθρόνα να κάθεται, έρχομαι να πάρω τα πράγ­ματά μου». Και εκεί τελείωσε η ιστορία.

Φαντάζομαι πως τότε η κόρη σας πέρασε δύσκολα μέχρι να ξαναστηριχτεί στις δυνά­μεις της και να προχωρήσει τη ζωή της. Αυ­τός είναι και ο λόγος που νιώθετε τώρα την ανάγκη να την προστατεύσετε; Για να μη ζή­σει ξανά όλα αυτά;

Ακριβώς αυτό, να μην ξαναπεράσει τα ίδια. Δύο χρόνια είχαν σχέση, εκ των οποίων τον έναν χρό­νο έμεναν μαζί. Ο Κατσούλης έμενε στην Καλλιθέα και άκουσα στις εκπομπές να υποστηρίζουν ότι το σπίτι ήταν δικό του και η Μαριαλένα πήγε και έμει­νε στο σπίτι του. Να πω λοιπόν ότι εγώ με την κόρη μου βρήκαμε το σπίτι. Και ο πατέρας της Μαριαλένας έφτιαξε τα μάρμαρα. Όπως και ότι έδινε και η Μαριολένα χρήματα για το ενοίκιο. Ήταν μισά μισά τα έξοδα. Είχε φτιάξει μάλιστα ένα δωμάτιο που το χρησιμοποιούσε για personal training και δούλευε 9 και 10 ώρες την ημέρα. Εγώ δεν ανακατευόμουν στα πόδια τους, το μόνο που έκανα ήταν να τους φτιάχνω κανέναν μουσακά και παστίτσιο.

Τότε ποια ήταν η γνώμη σας για τον Σάκη;

Ποτέ δεν τον ένιωσα σαν παιδί μου. Ποτέ! Εμπιστεύ­τηκα το ένστικτό μου. Και όταν χώρισαν μπορεί η Μαριαλένα να στενοχωρήθηκε, εγώ όμως χάρηκα.

Γιατί όμως; Είχατε εξαρχής κάποιες ενδεί­ξεις ότι δεν της φερόταν καλά;

Από την αρχή είχε τουπέ, ήταν κόλακας με όλους. Επίσης, κατάλαβα ότι του αρέσει πολύ η δημοσιότη­τα. Έξι μήνες την πολιορκούσε και της έλεγε «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ». Και έπεσε η κόρη μου.

Λέτε να γίνει τελικά η πρόταση γάμου μέσα στο Survivor;

Αν γίνει αυτό, θα πάθω εγκεφαλικό. Και θα γίνει κα­θαρά για την τηλεθέαση.

Αν είχατε αυτή τη στιγμή απέναντι σας τη Μαριαλένα, τι θα θέλατε να τη συμβου­λεύσετε;

Θα της έλεγα «Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκο­λα, δεν είναι όλοι σαν και σένα. Και από τη στιγ­μή που είχες έναν άνθρωπο έξω δεν έπρεπε -έστω φιλικά- να κοιμηθείς με τον Κατσούλη. Όφειλες να κρατήσεις μια απόσταση». Αλλά και πάλι τη δικαιολογώ γιατί οι συνθήκες στο παιχνί­δι είναι δύσκολες. Οπότε σκέφτηκε «Να κρατη­θώ από έναν άνθρωπο που ξέρω καλά».

Μάλλον το ίδιο σκέφτηκαν και από την παραγωγή του Survivor...

Φυσικά! Και για αυτό τον λόγο τον έβαλαν μέσα στο παιχνίδι. Και πήρε και περισσότερα χρήματα ο Κατσούλης από την κόρη μου. Αν ήταν σωστός άντρας, δεν θα δεχόταν να μπει στο παιχνίδι, εκεί που είναι η πρώην σχέση του. Αλλά ακόμη και έτσι, γιατί πριν μπει στο Survivor δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει «Κυρία Γεωργία, θέλετε να δώσω κάποιο μήνυμα στη Μαριαλένα;».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved