Σπύρος Δημητρίου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Ζουγανέλη για τον θάνατο της μητέρας του
Showbiz

Σπύρος Δημητρίου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του συζύγου της Ζουγανέλη για τον θάνατο της μητέρας του

Δύσκολες ώρες διανύουν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου, αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του γνωστού ποινικολόγου. 

Η Σταυρούλα Δημητρίου άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών και βύθισε στο απόλυτο πένθος την οικογένεία της αλλά και όσους τη γνώριζαν. Ήταν γνωστή δικαστικός και διετέλεσε επί πολλά χρόνια ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η μητέρα του Σπύρου Δημητρίου και πεθερά της Ελεονώρας Ζουγανέλη είχε αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων.

Η Σταυρούλα Δημητρίου είχε πει σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο fractalart: «Γράφω, ή μάλλον νοιώθω ότι δημιουργώ, πάντα στο γραφείο μου. Βυθίζομαι στον αχανή ορίζοντά του, ανάμεσα σε βιβλία που στοιβάζονται και πλήθος από ετερόκλητα αντικείμενα, και με τα συρτάρια γεμάτα σαν μυρμηγκοφωλιές. Όμοια κάπως με το χάος. Όμοια με τις σκέψεις μου, όμοια με εμένα. Και αυτό μου δημιουργεί αρμονία χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το πώς. Πάντα τη νύχτα γράφω. Με επεισόδια από ιδέες για γραφή, επεισόδια φωτός θα έλεγα. Και πολλές φορές με τα μάτια μισόκλειστα από τη νύστα, σαν να θέλω αυτές τις ιδέες να τις αιχμαλωτίσω, να τις ναρκώσω για λίγο. Τελετουργικά, όπως λέτε, ασυνείδητα… Έχω μια αδυναμία σε ψυχές ανεμισμένες, άλλοτε γειωμένες, που κινούνται σε αντιρομαντικά τοπία, στη γη τους, στον ουρανό τους ή στην κόλασή τους, εν μέσω ελέους και οριακών βιωμάτων».

Μάλιστα, είχε δικό της λογαριασμό στο facebook και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις είχε ανεβάσει το νέο τραγούδι της νύφης της, της Ελεονώρας Ζουγανέλη.

Απαρηγόρητος ο γιος της και σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας ο οποίος θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον πιο τρυφερό τρόπο με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Facebook. Συγκεκριμένα έγραψε για εκείνη:

«Τίποτα δεν φαινόταν, σαν να ήσαν όλα απόντα Και ο χρόνος ακόμα. Ακουγόταν μόνο η ανάσα του θεού. Χρόνια χελιδόνια... Το τελευταίο σου πέταξε σήμερα. Αντίο μανούλα.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved