Μαρία Κορινθίου: Βιαστική και με casual looκ στη νέα της έξοδο με τη φίλη της!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Βιαστική και με casual looκ στη νέα της έξοδο με τη φίλη της!

Μαρία Κορινθίου: Η γνωστή ηθοποιός σε νέα εμφάνιση στα βόρεια προάστια - Δείτε φωτογραφικό υλικό από την έξοδό της...

Την γνωρίζουμε πλέον αρκετά χρόνια και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από μικρή ηλικία, μέσα από τους πρώτους της τηλεοπτικούς ρόλους. Η Μαρία Κορινθίου τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί περισσότερο στο θέατρο.

Φυσικά η ίδια εξακολουθεί να απασχολεί τα media, ενώ πρόσφατα την είδαμε να παρακολουθεί συγκινημένη την κόρη της, Ισμήνη στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά.

Η κόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου έκανε ένα μικρό πέρασμα από το Καφέ της Χαράς, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους ηθοποιούς γονείς της, οι οποίοι καμάρωσαν την μονάκριβη κόρη τους στη μικρή οθόνη.

Η συμμετοχή της Ισμήνης απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια, τόσο από τους πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1, όσο και από τους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν τα σχόλιά τους μέσω των social media.

Όσο για την καθημερινότητα της οικογένειάς τους, ο Γιάννης και η Μαρία περιμένουν τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια μετά την πανδημία, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές που και φέτος θα περάσουν με την Ισμήνη τους. Ο φωτογραφικό φακός απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό σε έξοδο στο Μαρούσι παρέα με φιλικό της πρόσωπο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved