Κρατερός Κατσούλης: Πάθαμε πλάκα όταν τον είδαμε με την τεράστια μηχανή του!
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: Πάθαμε πλάκα όταν τον είδαμε με την τεράστια μηχανή του!

Κρατερός Κατσούλης: Όπως δεν τον έχεις ξαναδεί - Με τη μηχανή του και φορώντας πάντα το κράνος του - Νέες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας.

Εκτός Star βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός - παρουσιαστής αποχώρησε από την Φωλιά των Κου Κου, την εκπομπή την οποία και παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω» είχε αναφέρει στην τηλεοπτική εκπομπή, με τη σύζυγό του δίπλα του να παρακολουθεί συγκινημένη.

Στόχος του είναι οι επόμενες επαγγελματικές του δραστηριότητες αλλά και οι πρόβες που ξεκινά για τη νέα του θεατρική δουλειά. Ο Κρατερός Κατσούλης το φετινό καλοκαίρι ξεκινά μια νέα καθημερινότητα μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον ίδιο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την εντυπωσιακή μηχανή του.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved