Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά: «Έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου και κάτι βρήκα»

Gossip-tv Team

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, After Dark και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη!

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορονοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα.»!

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, είπε: « Υπάρχουν φαινόμενα βίας στο θέατρο όπως και παντού στην κοινωνία. Στο τέλος θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αυτά που ακούστηκαν δεν τα είχα ακούσει. Υπάρχουν ναρκισιστικές συμπεριφορές στο θέατρο όπως και σε άλλους χώρους. Είμαι και προφυλαγμένη εγώ γιατί με τον Θοδωρή δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια.»!

Για τον Θοωδρή Αθερίδη, είπε: « Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου.»!

Για τη σχέση της με τη θρησκεία, τόνισε: «Θα ήθελα να πιστεύω. Αν θέλω να ζητήσω κάτι από τον Θεό το ζητάω από τον Θοδωρή. Του λέω μίλα του εσύ που σε ακούει. Η πίστη πάντως γενικά είναι πολύ σημαντική.»!

Η Σμαράγδα στο εξομολογητήριο αποκάλυψε: «Κάνω το σταυρό μου σε δυο περιπτώσεις, πριν βγω στη σκηνή και όταν πετάω με αεροπλάνο»!

Και δεν δίστασε να πει: «Ναι έχω κοιτάξει τηλέφωνο του άλλου σε μια σχέση και βρήκα κάτι»!

Τόνισε ότι : «Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Απλά ένιωθα χαρά. Δεν μου ήρθε κάτι απότομα»!

Και υπογράμμισε: «Με τον Θοδωρή τσακώνομαι συνήθως όταν λέει κάτι που δεν πρέπει να πει και τον σκουντάω κάτω από το τραπέζι και αυτόν τον εκνευρίζει αφάνταστα. Είναι πολύ αθώος και μπορεί να πει τις ιδέες του παντού.»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνισή της στο After Dark παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved