Σπάνια δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύντροφό της μετά το βαρύ πένθος
Showbiz

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού με τον σύντροφό της μετά το βαρύ πένθος

Είχαμε να τη δούμε πάνω από ένα χρόνο και μέσα σε αυτό μεσολάβησε ένα θλιβερό γεγονός που μαζί με την επέλαση της πανδημίας την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Αλεξανιάν με τον σύντροφό της, ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τους είχαμε απαθανατίσει να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Πριν από μερικούς μήνες και πιο συγκεκριμένα τέλος Οκτώβρη, η ηθοποιός έχασε τον αδερφό του μπαμπά της και βυθίστηκε στο πένθος.

Αρκετούς μήνες μετά μαζί με τον αγαπημένο της, Μηνά Μελισσείδη, τους απαθανατίσαμε να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί έδειχναν να απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

Όσα χρόνια η ηθοποιός είναι στα φώτα της δημοσιότητας ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τα προσωπικά της και ήταν πραγματικά έκπληξη όταν η ίδια μίλησε δημόσια για τον σύντροφό της.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη, χαρούμενη. Ξέρεις με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, ότι γίνονται και αυτά.

Ότι ερωτεύεσαι. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο που έχουμε έναν κοινό κώδικα. Που αγαπιόμαστε και που έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε «ωραίο ζευγάρι». Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που όλα τα σκεφτόμαστε και το γάμο», είχε πει.

Δες τους μαζί μετά από καιρό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved