Λίλα Μπακλέση: «Εμείς οι ίδιοι θα καταφέρουμε να αποβάλουμε ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα στο θέατρο»
Showbiz

Λίλα Μπακλέση: «Εμείς οι ίδιοι θα καταφέρουμε να αποβάλουμε ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα στο θέατρο»

Η Λίλα Μπακλέση είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που πρώτοι θα κόψουν το νήμα της επαναλειτουργίας των θεάτρων, αφού σε λίγες ημέρες θα ανηφορίσει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο που τρία χρόνια τώρα έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, το «Οι κάτω από τ' αστέρια» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, που έχει παρουσιαστεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό

Η Λίλα Μπακλέση τον τελευταίο χρόνο βίωσε δύσκολα την περιπέτεια με τον κορονοϊό, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά, καθώς νόσησε και η ίδια τα περασμένα Χριστούγεννα, περνώντας εντελώς μόνη της τις γιορτές.

«Όταν μαθαίνεις ότι έχεις κορονοϊό, στη αρχή είναι λίγο τρομακτικό, αλλά εγώ, λόγω της ηλικίας μου, της φυσικής μου κατάστασης και ίσως λόγω τύχης, δεν το βίωσα πολύ δύσκολα. Τις πρώτες ημέρες είχα έντονα συμπτώματα, αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Όμως δεν ήταν σαν μια απλή γρίπη. Τώρα προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, ώστε να επαναλειτουργήσουν κάποια πράγματα όσο πιο γρήγορα γίνεται», λέει στο Secret. Ενόψει του καλοκαιριού προσπαθεί να βάλει ξανά τις δουλειές της σε μια σειρά, αποφεύγοντας να κάνει μακρόπνοα σχέδια.

«Σταμάτησα να κάνω σχέδια πριν από έναν χρόνο, γιατί προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο σήμερα. Με ενδιαφέρει να είμαι σε δουλειές που μου ταιριάζουν. Το ΣΕΗ πίεσε για κάποιες αλλαγές και νιώθουμε όλοι πολύ περήφανοι για το σωματείο μας. Εμείς οι ίδιοι θα καταφέρουμε σιγά-σιγά να αποβάλουμε ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα στο θέατρο. Και όσοι βρίσκονται σε άλλους επαγγελματικούς χώρους να μην πέφτουν από τα σύννεφα με όσα βγήκαν στο φως τελευταία, γιατί τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν παντού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved