Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μιλά για τα δίδυμα παιδιά της -  «Είναι η μέρα με τη νύχτα»
Showbiz

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Μιλά για τα δίδυμα παιδιά της - «Είναι η μέρα με τη νύχτα»

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, η σχέση της με τον χρόνο και οι ατάκες για τα παιδιά της...

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μίλησε για τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας...

Πώς ήταν για σένα εκείνο το διάστημα; Το «μαύρο» του 2013 στην ΕΡΤ ήταν ισχυρό σοκ. Δεν έπληξε μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Όμως εκείνο το λάθος -το μεγάλο λάθος- δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι για να διαιωνίζονται διαχρονικές αμαρτίες της δημόσιας τηλεόρασης.

Είσαι μια πολύ κομψή γυναίκα. Γυμνάζεσαι;

Δεν είχα βρει ποτέ το χρόνο να επισκεφθώ ένα γυμναστήριο. Θεωρώ όμως ότι η άθληση είναι απαραίτητη, πάνω απ' όλο για την υγεία μας. Γι' αυτό, εδώ και λίγο καιρό έχω ξεκινήσει να ασκούμαι μόνη μου στο σπίτι μου.

Προσέχεις τη διατροφή σου; Όχι ιδιαίτερα. Είμαι πολύ λιχούδα, μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά.

Ασχολείσαι με το πρόσωπο σου; Έχεις κάνει μεσοθεραπείες ή botox; Όχι, δεν έχω κάνει botox ακόμη.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα; Ο χρόνος για να κάνω μια ωραία βόλτα σtη θάλασσα, να δω τους φίλους μου, να βρω χόμπι.

Είσαι ενοχική μητέρα; Όχι. Ανέκαθεν ακροβατούσα ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις μου. Βλέπω τον εαυτό μου σαν ζογκλέρ, - όχι αυτόν με τα πορτοκάλια, αλλά εκείνον με τις φλόγες, που, αν πέσει ένας πυρσός, θα καεί ολόκληρος. Προσπαθώ να διαχειρίζομαι το χρόνο που αφιερώνω στη δουλειά και στα παιδιά μου. Νιώθω τόσο γεμάτη από την αγάπη που δίνω και παίρνω από εκείνα! Ακόμα κι αν δεν ήταν παιδιά μου, θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί τους γιατί είναι ωραία τυπάκια.

Είναι δίδυμα, σωστά; Ναι, αλλά είναι η μέρα με τη νύχτα! Είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και χαρακτήρες.

Πηγή: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved