Showbiz

Χάρης Ρώμας: Έτσι έδωσε τέλος στη φημολογούμενη κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου

Gossip-tv Team

Χάρης Ρώμας: «Εύχομαι κάποια στιγμή η Σοφία Μουτίδου να ξαναβρεθεί μπροστά μου»

Το ramake του Καφέ της Χαράς έφερε στο προσκήνιο τις σχέσεις του Χάρη Ρώμα και της Σοφία Μουτίδου. Οι δυο πετυχημένοι ηθοποιοί ξεκίνησαν να απαντούν με δηλώσεις, ο ένας στον άλλο, έπειτα από περιστατικά που ήρθαν στη δημοσιότητα και ξεκίνησαν μια... παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να δώσει οριστικό τέλος σε όλα τα παραπάνω, μιλώντας ανοιχτά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αρχικά ο Χάρης Ρώμας ανέφερε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει: «Ναι ετοιμάζεται νέο σήριαλ Το Πεφταστέρι το οποίο γράφεται τώρα και είναι ακριβό, κάτι το οποίο μας κάνει τώρα να διαπραγματευόμαστε τις λεπτομέρειες και τα οικονομικά. Δεν είναι απλό. Υπάρχουν πάνω από ένα κανάλια που μπορούν να το υποστηρίξουν».

Όσο για τη Σοφία Μουτίδου, ξεκαθάρισε: «Απεχθάνομαι τη μητρότητα και θέλω να την βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και εξαιρετική συνεργάτης. Εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και είπε τι είπε. Εγώ όμως θέλω να πω και να το κρατήσετε, ότι την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved