Μπουράκ Χακί-Κατερίνα Γερονικολού: Αναχώρησαν για Χίο – Ξεκινούν τα γυρίσματα
Showbiz

Μπουράκ Χακί-Κατερίνα Γερονικολού: Αναχώρησαν για Χίο – Ξεκινούν τα γυρίσματα

Ξεκινούν τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται ήδη στη Χίο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Γερονκολού και τον Τούρκο πρωταγωνιστή Burak Hakki στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την αναχώρησή τους για το νησί.

Πλήθος ηθοποιών από Ελλάδα, Τουρκία και Αμερική θα πάρουν μέρος στην ταινία την οποία αναμένουν οι θεατές να δουν στη μεγάλη οθόνη με ανυπομονησία. Το φιλόδοξο κινηματογραφικό εγχείρημα, που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, το οποίο ήταν sold out για τρία χρόνια, έχει σχεδιαστεί ως μια υπερπαραγωγή υψηλών προδιαγραφών, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, με διεθνές καστ ηθοποιών και πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα σταρ.

Η τελευταία, μάλιστα, έχει βάλει την υπογραφή της και στο σενάριο, σε συνεργασία με τον σπουδαίο συγγραφέα Μάρτιν Σέρμαν. Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Χρήστος Στέργιαγλου είναι μόνο τέσσερα από τα αντρικά ονόματα που θα δούμε σε βασικούς ρόλους στην ταινία.

Μαζί τους θα συμπράξουν οι Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Ντίνα Μιχαηλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα, τέσσερις αγαπημένες γυναικείες μορφές της υποκριτικής.

Οσο για τις διεθνείς συμμετοχές, είναι εντυπωσιακές.
Ο σταρ από τη γειτονική Τουρκία Μπουράκ Χακί θα υποδυθεί κεντρικό χαρακτήρα, ενώ ως special guest stars θα εμφανιστούν η Βανέσα Ρεντγκρέιβ ,η Σούζαν Χάμσαϊρ και ο Ρούπερτ Γκρέιβς. Το καστ συμπληρώνουν επίσης οι Νέιθαν Τόμας, Γιάννης Εγγλέζος, Δάφνη Αλεξάντερ, Νέδη Αντωνιάδου, Ντανιέλ Κρόσλεϊ, Ντάνκαν Σκίνερ, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Εφη Γούση. Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε Μυτιλήνη, δυτική Λέσβο, Αθήνα, Πειραιά, Φάληρο και Χίο. Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved