Κατερίνα Λέχου: Μιλάει για το σύζυγο της, Μάνο Στρατάκη και... λιώνει!
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: Μιλάει για το σύζυγο της, Μάνο Στρατάκη και... λιώνει!

Η Κατερίνα Λέχου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε μεταξύ άλλων με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη.

Με τον Μάνο Στρατάκη είστε μαζί δεκατέσσερα χρόνια. Τι αγαπάς στο σύζυγο σου;

Όταν ακουμπώ το βλέμμα μου πάνω του, αισθάνομαι πάντα όπως την πρώτη φορά που τον κοίταξα. Το διατηρώ στο μυαλό μου, δεν την ξέχασα. Διάβασα πρόσφατα ένα πολύ ωραίο απόφθεγμα: "Δεν ζούμε με τον ερωτά, αλλά με τη μνήμη του». Έχω την αίσθηση ότι τα ζευγάρια που χωρίζουν βίαια και άσχημα έχουν ξεχάσει ότι κάποτε αγαπήθηκαν πολύ. Ο Μάνος με αποδέχεται πλήρως με τα χίλια αρνητικά που έχω, είναι μια μεγάλη αγκαλιά στη ζωή μου.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα «αρνητικά» σου;

Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε πολλά ελαττώματα. Όταν ο άνθρωπος μας μπορεί να μας συγχωρέσει, να μας αγκαλιάσει και να μας αγαπήσει με όλα τα αρνητικά μας, είναι βαθιά συγκινητικό.

Ήσουν πάντα άνθρωπος των σχέσεων;

Είμαι της αφοσίωσης σε όλα, στη δουλειά, τις σχέσεις, τη φιλία. Αν παρατηρήσεις το βιογραφικό μου, κάνω μία δουλειά κάθε σεζόν. Παλεύω πολύ για οτιδήποτε στη ζωή, εξαντλώ κάθε περιθώριο. Αν χάνω, όμως, το αποδέχομαι, λέω «δεν πειράζει».

Πριν από 25 χρόνια, φοβόσουν να χάσεις το οτιδήποτε;

Ναι. Όταν είμαστε νέοι, δεν έχουμε μάθει να αποτυγχάνουμε, Θέλει τέχνη και χάρη να χάνεις όμορφα.

Ποιο χάρισμα του Μάνου είναι και μειονέκτημα;

Οποιοδήποτε χάρισμα είναι και μειονέκτημα, ανάλογα με τη στιγμή και τη χρήση, την ισορροπία δηλαδή που υπάρχει. Το ότι είναι ένας ήρεμος άντρας και δεν μιλά πολύ κάποιες στιγμές είναι καθησυχαστικό για μένα. Με ηρεμεί γιατί έχω ησυχία, αλλά υπάρχουν και φορές που θέλω να του σπάσω το κεφάλι διότι περνούν ώρες χωρίς να λέμε ούτε μία κουβέντα,

Πώς ήταν η συμβίωση σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Τα πάμε πολύ καλά από τη στιγμή που γνωριστήκαμε. θυμάμαι ότι, το πρώτο μας καλοκαίρι μαζί, τις διακοπές μας ήμαστε 22 ήμερες στην άκρη της Γης, μόνο οι δυο μας 24 ώρες το 24ωρο. Είναι απίστευτο το πώς συμπλεύσαμε.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved