Γιώργος Γαλίτης: «Έχω κάνει πάρα πολλές προτάσεις στο παρελθόν. Δεν υπήρξε ανταπόκριση»
Showbiz

Γιώργος Γαλίτης: «Έχω κάνει πάρα πολλές προτάσεις στο παρελθόν. Δεν υπήρξε ανταπόκριση»

Ο Γιώργος Γαλίτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που είχε κάνει κατά περιόδους σε τηλεοπτικούς σταθμούς και είχαν πέσει στο... κενό.

Τηλεοπτικά έχετε κάποια σχέδια;

Μου έχει γίνει κάποια πρόταση, ναι. Ακόμα είμαστε σε συζητήσει και δεν ξέρω αν και πώς θα προχωρήσει. Παράλληλα γράφω και μια παιδική παράσταση για του χρόνου, θα είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή, αλλά βέβαια κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα.

Δημιουργείτε και γελοιογραφίες. Μπορεί κανείς αν μπει στον λογαριασμό σας στο instagram να δει πολύ ενδιαφέροντα και επίκαιρα σκίτσα με αιχμηρά σχόλια...

Την περίοδο της καραντίνας, που είχα, όπως όλοι, πολύ ελεύθερο χρόνο, διάβασα αρκετά, παρακολούθησα την επικαιρότητα και δημιούργησα αυτές τις γελοιογραφίες. Πάντα αγαπούσα πολύ τη σάτιρα. Έχω κάνει και τους «Διαπλεκόμενους» στο παρελθόν, με μια πορεία αρκετών χρόνων, θα με ενδιέφερε να ξανά κάνω κάτι σατιρικό τηλεοπτικά.

Σας έχει λείψει η τηλεόραση;

Πάρα πολύ. Την αγαπώ και σαν μέσο και καλλιτεχνικά. Μπορεί να γίνουν σπουδαία πράγματα. Υπάρχουν πολύ ωραίες δουλειές τη σεζόν που τελειώνει, παρόλες τις δυσκολίες. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης σε αυτό που κάνει στη σειρά «La Familia». Ωραία δουλειά, με ταλαντούχους ηθοποιούς. Κι άλλες αρκετές όμορφες παραγωγές φέτος. Εγώ ιδανικά, θα ήθελα να μπορώ να γράφω και να παίζω, θα με ενδιέφερε κάτι που έχει να κάνει με σκετς και μεταμφιέσει, αλλά με έναν τρόπο που να έχει αισθητική και άποψη.

Έχετε κάνει κάποιες προτάσεις για τέτοιο φορμάτ στα κανάλια;

Έχω κάνει πάρα πολλές προτάσεις στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Δεν υπήρξε ανταπόκριση, αλλά δεν πειράζει. Εμένα η βάση μου είναι το θέατρο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved