Οικονομάκου: Η επιστροφή στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης της και η πρώτη υπέροχη φωτό
Showbiz

Οικονομάκου: Η επιστροφή στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης της και η πρώτη υπέροχη φωτό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η όμορφη ηθοποιός έγινε μανούλα για δεύτερη φορά την Τετάρτη (9-06), όπως και είχε αποκαλύψει η ίδια ενώ την είδηση ανακοίνωση μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tον τελευταίο καιρό απείχε από τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς ήθελε, όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη στον γιο της Μάξιμο οποίος είναι σήμερα τριών ετών.

Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και η οικογένειά της, σε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, μιας και η γλυκιά αναμονή της γέννησης της μικρής συνέπεσε με την πανδημία ήταν συνεχώς δίπλα της. Μέχρι να γεννήσει τη μικρούλα, την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός της περίμενε πώς και πώς, η Αθηνά Οικονομάκου, συνέχισε να είναι πολύ ενεργή στα social media, όπως και συνεχίζει να είναι αφού της αρέσει να μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Η Αθηνά επέστρεψε στο σπίτι και η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε είναι πανέμορφη.

Ενθουσιασμένη και πανευτυχής που είναι στο σπίτι με την κόρη της και τον γιο της, πόσταρε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το σαλόνι της γράφοντας «home, sweet home».

Δες τη φωτό στη gallery

Όσο για το όνομα που θα δώσει στην μικρούλα της; Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια στο Instagram:

«Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved