Υβόννη Μπόσνιακ: Θα τρελαθείς απλά! Η φωτό με μπικίνι που σε χρόνο dt απέσπασε χιλιάδες like
Showbiz

Υβόννη Μπόσνιακ: Θα τρελαθείς απλά! Η φωτό με μπικίνι που σε χρόνο dt απέσπασε χιλιάδες like

Εντάξει, την είδαμε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η Υβόννη Μπόσνιακ πόζαρε με το τέλειο μπικίνι της και η φωτογραφία έγινε viral.

Δεν είναι μόνο η φωτογραφία με το μαγιό της, δεν είναι μόνο το απίθανο κορμί της, είναι και το γεγονός ότι η Υβόννη Μπόσνιακ σπάνια ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες και πραγματικά η έκπληξη ήταν μεγάλη.

Η φωτογραφία της μέσα σε χρόνο «μηδέν» απέσπασε χιλιάδες like με τους followers της διάσημους και μη να την αποθεώνουν.

Και πώς όχι, αφού όπως κι εσύ θα δεις στη gallery το ενδιαφέρον μονοπώλησε η απίθανη σιλουέτα της σε συνδυασμό με τη σταρένια και λεία επιδερμίδα της.

«Να ζεις τη στιγμή ... αυτό μετράει ! #summerofmylive», έγραψε η ίδια.

Όσο για το πώς διατηρεί την πάντα άψογη σιλουέτα της; Τα μυστικά έχει μοιραστεί η ίδια. Η Υβόννη Μπόσνιακ όπως έχει αναφέρει δεν στερείται τίποτα , σε ότι αφορά στην διατροφή της, κάνει πολλά τακτικά γεύματα μέσα στην ημέρα και πίνει πολύ νερό. «Το μεσημεριανό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της ημέρας και με έχει σώσει το γεγονός ότι αποφεύγω τα γλυκά. Όταν κάνω αποτοξίνωση, τρώω κυρίως πράσινες σαλάτες, χυμούς και θα πίνω πολύ νερό», έχει πει.

«Δεν μπορώ να πω όχι στην πραλίνα φουντουκιού, όσο και σε ένα λαχταριστό μπέργκερ, αν και ξέρω ότι δεν είναι και πολύ υγιεινό μου αρέσει πολύ», εξηγεί.

Όσο για τη γυμναστική της; Γυμνάζεται από πολύ μικρή ηλικία, ξεκινώντας μάλιστα με ιππασία. «Οι προπονήσεις ήταν πολύ απαιτητικές και πολύωρες. Απέκτησα εξαιρετική στάση σώματος η οποία διατηρείται μέχρι σήμερα».

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved