Μανουσάκης: Όταν η ευτυχία δεν περιγράφεται με λέξεις!Η πρώτη φωτό στο Instagram με τα κορίτσια του
Showbiz

Μανουσάκης: Όταν η ευτυχία δεν περιγράφεται με λέξεις!Η πρώτη φωτό στο Instagram με τα κορίτσια του

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο σύντροφός της Μαρίας Ηλιάκη, ο  Στέλιος Μανουσάκης έγινε μπαμπάς και η χαρά του δεν περιγράφεται!

Η Μαρία Ηλιάκη πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο την κορούλα τους και αρκεί κανείς να δει τη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να διαπιστώσει πόσο ευτυχισμένη οικογένεια είναι.

«Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», είχε πει ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό της μικρούλας, που ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε με τη λεζάντα «Family».

Τόσο εκείνος όσο και η Μαρία προσπαθούν να «ρουφήξουν» κάθε λεπτό με το νεογέννητο μωρό τους.

Πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε πως το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους είναι Κατερίνα και ανήκει στη μητέρα του συντρόφου της Μαρίας.

«Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας», δήλωσε πρόσφατα η Μαρία αναφερόμενη στον τοκετό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved