Άγγελος Λάτσιος: H φωτό που μας ξάφνιασε! Στην Άνδρο με πρώην παίκτρια του My Style Rocks
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: H φωτό που μας ξάφνιασε! Στην Άνδρο με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Στην Άνδρο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Άγγελος Λάτσιος και δεν είναι μόνος! Στην παραλία Άχλα με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Ο γιος της Ελένης Mενεγάκη μας ξάφνιασε για μια ακόμη φορά με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο Άγγελος πόζαρε με πρώην παίκτρια του My Style Rocks, την οποία είχαμε γνωρίσει στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Ο λόγος για την Νόπη Ποιμενίδου, η οποία είχε δηλώσει συμμετοχή στο My Style Rocks μαζί με την αδερφή της, Μαρία. Τώρα το τι τους συνδέει ή αν βρέθηκαν τυχαία στα Άχλα, γνωρίζουν μόνο οι δυο τους.

Κάνοντας παράλληλα μια βόλτα στον προσωπικό λογαριασμό στης Νόπης στο Instagram διαπιστώσαμε πως το εντυπωσιακό κορίτσι βρίσκεται στο νησί από αρχές του μήνα.

Όσο για τον Άγγελο; Πόζαρε με το μαγιό του κι ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε κόκκινη απόχρωση! Από το ύφος που οι δυο τους πόζαραν δείχνουν να γνωρίζονται αρκετά καλά. Από τη φωτογραφία όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν στην παρέα τους υπάρχουν κι άλλοι φίλοι.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Να σημειώσουμε πως μετά το σάλο από την αποκαλυπτική του φωτογραφία στα social media δεν είναι και τόσο ενεργός όσο ήταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved