Survivor: Alessia Demetz: Το κορίτσι του Παππά έχει Instagram account που θα ζηλέψεις-Απίθανες φωτό
Showbiz

Survivor: Alessia Demetz: Το κορίτσι του Παππά έχει Instagram account που θα ζηλέψεις-Απίθανες φωτό

Survivor: Η Alessia Demetz έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον Αλέξη Παππά που γνωστοποιήθηκε με αφορμή τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και αφού μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, δέχτηκε και την πιο γλυκιά έκπληξη από την αγαπημένη του Alessia Demetz, η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ζωντανή σύνδεση θέλοντας να κάνει τον αγαπημένο της να χαρεί.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βίντεο με το μονόπετρο που ανέβασε και που δεν ήταν εύκολο να καταλάβει με σαφήνεια κανείς αν επρόκειτο για μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Αλέξης ή για κάτι άλλο. Και πράγματι ήταν κάτι... άλλο αφού είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου έδωσε ο Αλέξης το δαχτυλίδι. Ήταν της φίλης μου και ήθελα να τον πειράξω. Είμαστε καλά τώρα. Μας αρέσει ο χρόνος που περνάμε μαζί. Μοιραζόμαστε τον χρόνο μας, τώρα γνωριζόμαστε και ερχόμαστε κοντά. Θέλω να κάνω έκπληξη στον Αλέξη και να έρθω να τον επισκεφτώ ξαφνικά».

Η Alessia Demetz όμως έχει και ένα Instagram account αξιοζήλευτο!

Δες μερικές από τις φωτό της στη gallery που ακολουθεί:

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο παρουσιαστής του νέου κύκλου του «The Bachelor».

«Μα πώς γίνεται να είναι ο Bachelor αφού ο πρώην παίκτης του Survivor είναι σε σχέση με την γοητευτική Αlessia;».Φαίνεται πως το ζευγάρι μετά τη συνάντησή του έδωσε τέλος στη σχέση του και έσβησε τόσο ο ένας όσο και ο άλλος τη μοναδική φωτογραφία που είχαν ποστάρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved