Θρήνος για τον Θοδωρή Κατσαφάδο – Πέθανε η σύζυγός του και γνωστή ηθοποιός, Χριστίνα Βαρζοπούλου
Showbiz

Θρήνος για τον Θοδωρή Κατσαφάδο – Πέθανε η σύζυγός του και γνωστή ηθοποιός, Χριστίνα Βαρζοπούλου

Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Κατσαφάδο καθώς μόλις έγινε γνωστό πως η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός, Χριστίνα Βαρζοπούλου έφυγε από τη ζωή.

Η Χριστίνα Βαρζοπούλου γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1947 και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά τηλεοπτικά σίριαλ και σε μεγάλες θεατρικές παραστάσεις.

Με τον Θοδωρή Κατσαφάδο είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Μαριλού, η οποία είναι παντρεμένη με τον γιο της Χριστίνας Τσάφου κι έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από το facebook του, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξίδι Μαχη μου», έγραψε ο ίδιος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Θοδωρής Κατσαφάδος είχε πει για εκείνη:

«Με τη Χριστίνα γνωριστήκαμε το 1973, στο θίασο του Κώστα Βουτσά στο θέατρο «Μινώα». Νέοι ηθοποιοί τότε και οι δύο. Χαθήκαμε για κάποια χρόνια. Μετά από μια δεκαετία, ξαναβρεθήκαμε κι έκτοτε είμαστε μαζί. Το παιδί μας είναι το σημείο αναφοράς στη ζωή μου. Δεν έχω πάψει να θέλω τίποτα από αυτά που ήθελα και πριν γίνω γονιός, όμως τα πάντα έχουν μπει σε μια άλλη βάση. Δεν παίρνουν όλα τον ίδιο βαθμό στη ζωή.

Η γυναίκα και η κόρη μου δίνουν μια ισορροπία στη ζωή μου, στη δουλειά μου, στα θέλω μου, στα προβλήματα μου, στις διαπροσωπικές μου σχέσεις στη δουλειά, που πολλές φορές δεν είναι επιλογή μου. Όταν είσαι σε ένα χώρο που δουλεύεις, δεν επιλέγεις τους συνεργάτες σου και οι σχέσεις μπορεί να μην είναι ιδανικές. Η ζωή μου στο σπίτι, μου δίνει αυτή την ισορροπία να λέω: «ό, τι και να συμβαίνει, θα ανοίξω μια πόρτα και θα βρω τις δυο αγαπημένες μου γυναίκες που μου δίνουν γαλήνη και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσω τα προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved