Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Μαζί στα γενέθλια της συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Μαζί στα γενέθλια της συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ

H Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βρέθηκαν στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη, συζύγου του Αντώνη Σρόιτερ.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο δεν μοιράστηκαν κοινά τους στιγμιότυπα στα social media από το event αφού κρατούν χαμηλούς τόνους.

Όμως μέσα από δυο instastories είδαμε ότι ήταν μαζί στα γενέθλια της Ιωάννας Μπούκη!

Η Όλγα Λαφαζάνη η οποία ήταν στα γενέθλια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα, την Ιωάννα Μπούκη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Happy day», Μαίρη Παλιαλέξη και πόσταρε ακόμα μία με την εορτάζουσα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του είναι αχώριστο και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό προχώρησαν μαζί στην αγορά σπιτιού στη Βάρκιζα το οποίο και θα στεγάσει τον έρωτά τους.

Mετά από ένα διάλειμμα στη σχέση τους το ζευγάρι είναι και πάλι αχώριστο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ισπανός αμυντικός παίκτης υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείρηση στο δεξί του γόνατο, ύστερα από τραυματισμό, και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια και ο Ισπανός αμυντικός αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους και σύντομα θα συγκατοικήσουν στο νέο τους σπίτι στη Βάρκιζα και σχεδιάζουν τον γάμο τους!

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στα γενέθλια της Ιωάννα Μπούκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved