Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου αδυνάτισε και θα «τρελαθείς» όταν τη δεις με μπικίνι!
Showbiz

Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου αδυνάτισε και θα «τρελαθείς» όταν τη δεις με μπικίνι!

Η Βαλέρια Χοψονίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο survivor, αδυνάτισε, ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Και μπορεί στο survivor να έκατσε λίγο και να μην την είδαμε με μαγιό, όμως τώρα που έχασε κάποια κιλάκια δημοσίευσε η ίδια φωτογραφία της σε instastory και πάθαμε πλάκα με το κορμί της!

Μάλιστα, η σχεδιάστρια ρούχων σ’ ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις των followers της και ανάμεσα ήταν και πόσα κιλά έχασε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω χάσει μέσα στο παιχνίδι περίπου 4 και άλλα 3 όταν βγήκα από το παιχνίδι», είχε αναφέρει.

Η Βαλέρια Χοψονίδου από τότε έχει αδυνατίσει κι άλλο και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή!

Μάλιστα, πρόσφατα που έκανε το μπάνιο της σε μία πισίνα και δημοσίευσε φωτογραφία με μπικίνι, μείναμε άφωνοι μιας και έχει μείνει μισή και όπως θα δείτε και εσείς έχει κοιλιακούς «φέτες»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν είχε βγει από το survivor, η πρώην πάικτρια είχε πει: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα, το περίμενα γιατί τα παιδιά ήταν μία παρέα… Το περίμενα ότι θα με ψήφιζαν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Δεν θα πω ότι ήταν αδικία που με ψήφισαν αλλά θα μπορούσαν να μου δώσουν μία ευκαιρία…»!

Δείτε την πρώτη φορά με μπικίνι και χωρίς ρετούς στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved