MasterChef: Χαμός στη Μυτιλήνη με την άφιξη της Μαργαρίτας στο νησί! Η θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο!
Showbiz

MasterChef: Χαμός στη Μυτιλήνη με την άφιξη της Μαργαρίτας στο νησί! Η θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο!

Σχεδόν αμέσως μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σήμερα το μεσημέρι, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έφυγε για το αεροδρόμιο με τελικό προορισμό το νησί της, τη Μυτιλήνη

Η μεγάλη νικήτρια του MasterChef μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στην Αθήνα θέλησε να βρεθεί στο χωριό της, τη Σκάλα Καλλονής για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει μετά από σχεδόν έξι μήνες μίας υπέροχης περιπέτειας με το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαργαρίτα, φανερά συγκινημένη έφτασε στο νησί αργά το απόγευμα όπου την περίμεναν τοπικοί παράγοντες για να την υποδεχτούν.

Σύμφωνα με το lesvospost.gr, η νικήτρια του MasterChef 5 θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας Σμύρνη μου αγαπημένη της Μιμής Ντενίση μιας και αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στο νησί αλλά και στη γειτονική Χίο τα βασικά γυρίσματα.

Μάλιστα, η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πέρα από το δείπνο έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Κατά την έξοδό της από το αεροδρόμιο την περίμεναν φίλοι και άνθρωποι που γνωρίζει πολύ καλά από τα παιδικά της χρόνια. Ήθελαν να της δώσουν λουλούδια και να τη συγχαρούν για τη μεγάλη νίκη της στο ριάλιτι μαγειρικής, δηλώνοντας υπερήφανοι για εκείνη. Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της άφιξής της:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος της Χρήστος δεν τη συνόδευε καθώς βρίσκεται στη Μύκονο όπου και εργάζεται για τη σεζόν. Η Μαργαρίτα όμως είναι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε στο νησί της όπου και θα παραμείνει για αρκετές μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved