Αποκλειστικό: Μετά τη Σάκκαρη και η κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη στο θέατρο Άλσος & την Άννα Βίσση
Showbiz

Αποκλειστικό: Μετά τη Σάκκαρη και η κολυμβήτρια Άννα Ντουντουνάκη στο θέατρο Άλσος & την Άννα Βίσση

Το θέατρο Άλσος έγινε το talk of the town του διημέρου καθώς πολλοί είναι οι επώνυμοι και όχι μόνο που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την Άννα Βίσση.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας (14/6) ο κόσμος διασκέδασε και επέλεξε την αγαπημένη του καλλιτέχνιδα για να διασκεδάσει παραβλέποντας ακόμα και τη βροχή, τηρώντας όμως φυσικά όλα τα μέτρα που μας έχουν δοθεί για να μη γίνει περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού.

Η Άννα Βίσση, τη Δευτέρα, τραγουδούσε ασταμάτητα αδιαφορώντας για τα καιρικά φαινόμενα και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και την Τρίτη, κάνοντας τους πάντες να περάσουν φανταστικά, κάτι που τόσο είχαν ανάγκη μετά την καραντίνα.
Να θυμίσουμε μάλιστα, πως πρώτο το gossip-tv.gr σας ενημέρωσε πως στο θέατρο Άλσος βρέθηκε και η Μαρία Σάκκαρη η οποία προ ημερών έκανε περήφανη την Ελλάδα με τις επιδόσεις της στο τένις.


Ωστόσο, δεν είναι η μόνη αθλήτρια που τίμησε την Άννα Βίσση με την παρουσία της, καθώς όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφαλίσαμε, το βράδυ της Τρίτης (15/6), βρέθηκε εκεί και η γνωστή κολυμβήτρια, Άννα Ντουντουνάκη.

Η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την παρουσία της και όταν την φώναξε από το μικρόφωνο, έγινε αντιληπτή -όπως ήταν φυσικό- και από το υπόλοιπο κοινό, ενώ επεσήμανε πως μας έχει κάνει περήφανους ως Έλληνες με τις κατακτήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα Ντουντουνάκη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλουδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 50αρας πισίνας με νέο πανελλήνιο ρεκόρ, 57.37. Έτσι, έγινε η πρώτη Ελληνίδα κολυμβήτρια που κατέκτησε χρυσό μεταλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved