Battle of the Couples: Ο νικητής στο gossiptv: «Έμεινα 12 μέρες εκτός παιχνιδιού.Δεν τα έδειξαν όλα»
Showbiz

Battle of the Couples: Ο νικητής στο gossiptv: «Έμεινα 12 μέρες εκτός παιχνιδιού.Δεν τα έδειξαν όλα»

Ο Άγγελος Κατσιλιανός, ο μεγάλος νικητής του Battle of the Couples μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Άγγελος Κατσιλιανός και η Μαριάννα Λουκά ήταν οι μεγάλοι νικητές του ριάλιτι ζευγαριών "Battle of the Couples" και αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι δυο τους, δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Είναι ενάμιση χρόνο μαζί και τους ενώνει, το χιούμορ και οι αστείες αναρτήσεις τους στα social media. Ο Άγγελος ασχολείται με τα social media και μετρά 150.000 followers, ενώ η Μαριάννα σπουδάζει παιδαγωγικά.

Ο Άγγελος Κατσιλιανός μίλησε για την συμμετοχή και την εμπειρία του στο Battle of the Couples, τον τραυματισμό που υπέστη και δεν τον έδειξαν επακριβώς οι κάμερες αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του.

Σε γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή σας με την σύντροφο σου, Μαριάννα. Άλλαξε η ζωή σας μετά το ριάλιτι;

Σίγουρα άλλαξε η ζωή μας μετά το παιχνίδι ήταν ένα ριάλιτι εγκλεισμού δεν είχαμε ξανά ζήσει το να συγκατοικείς σε ένα σπίτι με αγνώστους χωρίς τηλεόραση, χωρίς κινητό δεν ξέραμε καν τι ώρα είναι. Να μην έχεις ιδέα το τι γίνετε έξω!

Τι σκοπεύετε να κάνετε το χρηματικό έπαθλο που κερδίσατε; Αρχικά θα το μοιραστείτε;

Με τα χρήματα από το παιχνίδι θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα μαγαζί με την Μαριάννα caffe brands αν δεν τα καταφέρουμε φυσικά και θα τα μοιραστούμε μισά μισά μαζί το πήραμε το παιχνίδι!

Τα χρήματα από το Battle of the Couples τα λάβατε;

Τα χρήματα από το παιχνίδι δεν τα έχουμε λάβει ακόμα, σε κανένα παιχνίδι δεν τα παίρνουν αμέσως, είναι όρος στο συμβόλαιο, τα παίρνουμε μετά από κάποιους μήνες!

Ποια ήταν για σένα η πιο δύσκολη στιγμή μέσα στο ριάλιτι;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν το ότι τραυματίστηκα. Δεν παίχτηκε στην τηλεόραση ακριβώς πως έγινε, ήταν επίπονο με άφησε 12 μέρες εκτός και φοβήθηκα ότι ήταν κάτι σοβαρό!

Δεδομένου ότι το ριάλιτι δεν έφερε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και τελείωσε νωρίτερα ο κύκλος της προβολής του, σας ενημέρωσαν εγκαίρως από την παραγωγή για αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ενημερωθήκαμε ότι θα τελειώσει νωρίτερα, απλά το μάθαμε την ώρα που είχαμε γύρισμα και πάθαμε ένα σοκ όλοι. Κρίμα γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ και είχε προοπτική!

Ήσουν ήδη γνωστός στο Instagram με το περιεχόμενο που δημοσιεύεις και τις φάρσες που κάνεις; Ο κόσμος τώρα όταν σε βλέπει έξω μένει στον Άγγελο του ριάλιτι ή στην persona του Instagram;

Είχα είδη μια αναγνωρισιμότητα από το Instagram αυτό που μου απέφερε το παιχνίδι είναι να με μάθει και το κοινό της τηλεόρασης. Κάποιοι μένουν στον Άγγελο του παιχνιδιού κάποιοι στην περσόνα του Instagram!

Μιλάς σήμερα με κάποια από τα ζευγάρια που συγκατοικούσατε στο ριάλιτι;

Τα μόνα ζευγάρια που μιλάω είναι φυσικά οι κολλητοί μας Ριχάρδος Άντζελα δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε παρέα. Και ο Νίκος με την Άννα που είναι παρά πολύ καλά παιδιά!

Survivor παρακολουθείς; Είναι κάτι που θα σε ιντρίγκαρε να δηλώσεις συμμετοχή;

Survivor φυσικά και παρακολουθώ είναι από τα δυνατά ριάλιτι. Θα δηλώσω σίγουρα στον επόμενο κύκλο, θέλω να πάω σαν τρελός! Θέλω να ζήσω όλο αυτό και πλέον έχω συνηθίσει της κάμερες.

Σκοπεύετε να παντρευτείτε με την Μαριάννα;

Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για γάμο αλλά κάποια στιγμή θα το ήθελα η αλήθεια είναι η Μαριάννα είναι αυτό που ψάχνω για να κάνω οικογένεια!

Είναι στα άμεσα σχέδια η οικογένεια;

Στα άμεσα σχέδια δεν είναι να κάνω οικογένεια γιατί προς το παρόν κοιτάζω καθαρά την καριέρα και όλα αυτά που θέλω να κάνω. Γιατί αν κάνω παιδιά τώρα θα ήθελα να είμαι 100% μαζί τους! Και να μην λείπω για δουλειές!

Θα ήθελες να κάνεις κάτι τηλεοπτικά; Και αν ναι τι είναι αυτό που θα επέλεγες να κάνεις;

Ο στόχος μου είναι να μπω τηλεόραση, να ξεκινήσω από κάπου αρχικά από κάποιο πάνελ, να σχολιάζω με τον δικό μου τρόπο, αλλά αυτό που θα επέλεγα να κάνω σίγουρα είναι μια εκπομπή με φάρσες πάνω στο στοιχείο μου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved