Σύλβια Δεληκούρα: Η πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι, εσύ την είδες;
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: Η πρώτη αρετουσάριστη φώτο της με μπικίνι, εσύ την είδες;

H Σύλβια Δεληκούρα έκανε τις πρώτες της βουτιές και πάθαμε πλάκα με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Εσύ, έχεις δει πως είναι πραγματικά το κορμί της δίχως φίλτρα και ρετούς;

Η ηθοποιός τόλμησε και δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι δίχως καμία επεξεργασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς κολλήσαμε με τη φωτογραφία!

Στα 42 της και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί, η ηθοποιός είναι πιο fit από ποτέ…

Μπορεί να μην δημοσιεύει τόσο συχνά φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, όμως όταν ποστάρει φωτογραφίες της απλά μας εντυπωσιάζει!

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι μία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται!

Μάλιστα, μετά τη γέννηση του γιου της μέσα σε τρεις μήνες η ηθοποιός κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη παρόλο που όπως είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή της είχε αγχωθεί τότε για να επανέλθει στη σιλουέτα της μετά τη γέννηση του γιου της. Συγκεκριμένα είχε πει;: «Έχω ένα άγχος για τα κιλά μου. Ευτυχώς τα έχασα τα περισσότερα. Είχα πάρει 18 κιλά! Δεν ήταν πάρα πολλά αλλά ούτε και λίγα. Εχασα τα 16. Εχω ακόμα κοιλίτσα, αλλά έχω κι ένα "αστέρι" μέσα στο καρότσι. Αμα κάτσω τώρα να ασχοληθώ με τα κιλά, θα χάσω και την ουσία»,

Ενώ σε πιο πρόσφατη συνέντευξη της στο happy day, είπε: «Είχα πάρει 27 κιλά και μου πήρε 3 χρόνια να τα χάσω. Μου είχαν μείνει 10 κιλά για να χάσω, λίγο στενοχωρήθηκα που δεν έφευγαν. Τα έχασα και τώρα με την καραντίνα τα πήρα πάλι…»!

Η Σύλβια Δεληκούρα έκανε τις πρώτες της βουτιές και δες πως είναι πραγματικά το κορμί της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved