MasterChef 5: Aνούς και Διονύσης στο πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι - Δες τις φωτό!
Showbiz

MasterChef 5: Aνούς και Διονύσης στο πρώτο τους ρομαντικό ταξίδι - Δες τις φωτό!

MasterChef 5: Το ριάλιτι μαγειρικής τους άλλαξε σίγουρα τη ζωή και αυτές είναι οι φωτογραφίες από το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι...

Μπορεί να μην έφτασαν στον μεγάλο τελικό του MasterChef, κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν ο ένας τον άλλο, αφού η γνωριμία τους στο ριάλιτι εξελίχθηκε γρήγορα σε καυτό ειδύλλιο.

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν είναι ζευγάρι, κάτι που παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ο πρώην παίκτης του MasterChef καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star.

"Είμαστε πάρα πολύ καλά με την Ανούς. Δεν κρύβω συναισθήματα, είμαι εκδηλωτικός. Οπότε γιατί όχι; Ξεκίνησε στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι, ένα φλερτ. Ένα βραδύ με έπιασε και μου είπε “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” Της είπα “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί έγινε… H Ανούς με έχει ζήσει. Ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη κριτική σε ό,τι κακό κάνω. Θα ψάξει να βρει με τον τρόπο της πώς θα μου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ και νομίζω πως τη δικαίωσα. Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει με την Ανούς. Μένουμε μαζί και είμαστε καλά", ανέφερε.

Ο Διονύσης και η Ανούς θα περάσουν το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι. Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν στην Ελαφόνησο όπου και ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στο instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved